WELLTEEN Him Vitality&Wellness tabletes, 30 gab.

WELLTEEN Him Vitality&Wellness tabletes, 30 gab.

VITABIOTICS
Kopā
22.29 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Wellteen Him ir īpaši izstrādāta formula, lai nodrošinātu ikdienas uzturvielu prasības pusaudžiem un jauniem vīriešiem vecumā no 13-19 gadiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

24 uzturvielas, lai palīdzētu uzturēt vitalitāti un labu veselību. Veselīga, sabalansēta uztura nodrošināšana ir svarīga, bet tā ne vienmēr ir prioritāte steidzīgajā pusaudža dzīvē. Wellteen® Him ir īpaši izstrādāta formula, lai sniegtu visaptverošu vitamīnu, minerālvielu un dabas ekstraktu kompleksu un palīdzētu nodrošināt ikdienas uzturvielu prasības pusaudžiem un jauniem vīriešiem vecumā no 13-19 gadiem. Wellteen® Him nodrošina ar vitamīniem B6, B12, un C, kas veicina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, un samazina nogurumu un nespēku, tā palīdzot saglabāt vitalitāti un vispārējo labsajūtu. Imūnsistēma: D vitamīns, cinks un selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību. Kognitīvās spējas: cinks, dzelzs un jods veicina normālas kognitīvās funkcijas, bet pantotēnskābe palīdz uzturēt garīgās darbaspējas.

Papildu informācija par produktu
product
123184 WELLTEEN Him Vitality&Wellness tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1d/35/bf08ea67a4b3163e50b29c5bb12b.png InStock 22.29 EUR 22.29 <p style="text-align:justify;">24 uzturvielas, lai palīdzētu uzturēt vitalitāti un labu veselību. Veselīga, sabalansēta uztura nodrošināšana ir svarīga, bet tā ne vienmēr ir prioritāte steidzīgajā pusaudža dzīvē. Wellteen® Him ir īpaši izstrādāta formula, lai sniegtu visaptverošu vitamīnu, minerālvielu un dabas ekstraktu kompleksu un palīdzētu nodrošināt ikdienas uzturvielu prasības pusaudžiem un jauniem vīriešiem vecumā no 13-19 gadiem. Wellteen® Him nodrošina ar vitamīniem B6, B12, un C, kas veicina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, un samazina nogurumu un nespēku, tā palīdzot saglabāt vitalitāti un vispārējo labsajūtu. Imūnsistēma: D vitamīns, cinks un selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību. Kognitīvās spējas: cinks, dzelzs un jods veicina normālas kognitīvās funkcijas, bet pantotēnskābe palīdz uzturēt garīgās darbaspējas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Vīriešiem