WELEDA Citrusu izsmidzināmais dezodorants, 100 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

WELEDA Citrusu izsmidzināmais dezodorants, 100 ml

WELEDA AG
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
15.13 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Dabīgs svaigums, kas neitralizē sviedru aromātu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ja vēlaties sadarboties ar savu ķermeni, nevis kaitēt tam, sauciet talkā citrusu ēteriskās eļļas un sajūtiet dabisku svaigumu.

Weleda citrusu dezodorants garantē dabisku svaigumu ar citrona un apelsīna ēteriskajām eļļām, kas neitralizē sviedru aromātu. Dezodorants nebloķē poras, tādēļ āda var elpot. Pateicoties tam, nerodas nieze un ādas iekaisums. Pārstrādājama stikla pudele ar izsmidzinātāju (nav aerosols), bez alumīnija, tikai dabiskas sastāvdaļas - viss labākais Jūsu ķermenim un mūsu planētai. Citronu svaigums sniedz dabisku labsajūtu.

Neitralizē sviedru aromātu, palīdz uzturēt ādas dabisko regulēšanas funkciju. Dermatoloģiski pārbaudīts un maigs pret ādu. Bez pretsviedru līdzekļiem, tostarp alumīnija sāļiem, mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām.

product
1163134 WELEDA Citrusu izsmidzināmais dezodorants, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/87/74e91193694608299b9d0c595feb.png InStock 15.13 EUR 25.21 <p>Ja vēlaties sadarboties ar savu ķermeni, nevis kaitēt tam, sauciet talkā citrusu ēteriskās eļļas un sajūtiet dabisku svaigumu.</p> <p>Weleda citrusu dezodorants garantē dabisku svaigumu ar citrona un apelsīna ēteriskajām eļļām, kas neitralizē sviedru aromātu. Dezodorants nebloķē poras, tādēļ āda var elpot. Pateicoties tam, nerodas nieze un ādas iekaisums. Pārstrādājama stikla pudele ar izsmidzinātāju (nav aerosols), bez alumīnija, tikai dabiskas sastāvdaļas - viss labākais Jūsu ķermenim un mūsu planētai. Citronu svaigums sniedz dabisku labsajūtu.</p> <p>Neitralizē sviedru aromātu, palīdz uzturēt ādas dabisko regulēšanas funkciju. Dermatoloģiski pārbaudīts un maigs pret ādu. Bez pretsviedru līdzekļiem, tostarp alumīnija sāļiem, mākslīgiem konservantiem, smaržvielām, krāsvielām un izejvielām, kas iegūtas no minerāleļļām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Aniperspiranti, dezodoranti