VITAKUR PLUS 1000 kapsulas, 30 gab.

VITAKUR PLUS 1000 kapsulas, 30 gab.

ANTON HUBNER
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Vitakur Plus uztura bagātinātājs ar naktssveces eļļu, vitamīniem un koenzīmu Q10, īpaši paredzēts sievietēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vitakur Plus uztura bagātinātājs ar naktssveces eļļu, vitamīniem un koenzīmu Q10. Īpaši paredzēts sievietēm.
Sieviešu veselībai izstrādātās nakstsveces eļļa ar B1, B2 un B6 grupas vitamīniem, niacīnu, biotīnu un omega 6 apvienojumu rūpējas par Jūsu skaistumu un labsajūtu. Tiek stabilizēta nervu sistēmas darbība, mazināts nogurums un nespēks un uzturēta matu, ādas un gļotādas veselība un skaistums. Jau 1 kapsula nodrošina minēto vielu daudzumu, kāds vajadzīgs vienai dienai.
Parūpējieties par vispārējo veselību un skaistumu, lietojot Vitakur Plus kapsulas, lai Jūsu mati un āda ir kopta, savukārt noskaņojums un enerģijas lādiņš - pacilāts!

Papildu informācija par produktu
product
1222288 VITAKUR PLUS 1000 kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6e/c4/daf24f65050a831fc7a9ef907d1c.png OutOfStock 12.59 EUR 20.99 <p style="text-align:justify;">Vitakur Plus uztura bagātinātājs ar naktssveces eļļu, vitamīniem un koenzīmu Q10. Īpaši paredzēts sievietēm.<br />Sieviešu veselībai izstrādātās nakstsveces eļļa ar B1, B2 un B6 grupas vitamīniem, niacīnu, biotīnu un omega 6 apvienojumu rūpējas par Jūsu skaistumu un labsajūtu. Tiek stabilizēta nervu sistēmas darbība, mazināts nogurums un nespēks un uzturēta matu, ādas un gļotādas veselība un skaistums. Jau 1 kapsula nodrošina minēto vielu daudzumu, kāds vajadzīgs vienai dienai.<br />Parūpējieties par vispārējo veselību un skaistumu, lietojot Vitakur Plus kapsulas, lai Jūsu mati un āda ir kopta, savukārt noskaņojums un enerģijas lādiņš - pacilāts!</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Sievietēm