VICTORIA BEAUTY Snail Extract Concentrate sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

VICTORIA BEAUTY Snail Extract Concentrate sejas krēms, 50 ml

CAMCO LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
10.55 €
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Barojošs, pretgrumbu, mitrinošs dienas krēms visiem ādas tipiem un jutīgai ādai. Unikāls produkts ar kompleksu iedarbību jaunai un skaistai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Barojošs, pretgrumbu, mitrinošs dienas krēms visiem ādas tipiem un jutīgai ādai. Unikāls produkts ar kompleksu iedarbību jaunai un skaistai ādai. Gliemežu ekstrakts ir dabiska viela, kas bagāta ar alantoīnu, kolagēnu, elastīnu, zemas molekulmasas hialuronskābi un fitoantibiotikām. Šī ļoti iedarbīgā kombinācija saglabā optimālu ādas stāvokli, veicinot atjaunošanos, kā arī dziļi mitrinot un barojot. Kopumā produkts uzlabo ādas elastību un tvirtumu, veicina atjaunošanos, izlīdzina ādas toni un piešķir ādai nepārspējamu maigumu un mirdzumu. Ja pastāv alerģiskas reakcijas iespējamība vai jutība pret kādu no sastāvdaļām, lūdzu, pārbaudiet krēmu pirms lietošanas. Tas nesatur alergēnus.

product
1143135 VICTORIA BEAUTY Snail Extract Concentrate sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/90/13/16e6d4da4406590a397eea8f2d82.png InStock 10.55 EUR 17.59 <p>Barojošs, pretgrumbu, mitrinošs dienas krēms visiem ādas tipiem un jutīgai ādai. Unikāls produkts ar kompleksu iedarbību jaunai un skaistai ādai. Gliemežu ekstrakts ir dabiska viela, kas bagāta ar alantoīnu, kolagēnu, elastīnu, zemas molekulmasas hialuronskābi un fitoantibiotikām. Šī ļoti iedarbīgā kombinācija saglabā optimālu ādas stāvokli, veicinot atjaunošanos, kā arī dziļi mitrinot un barojot. Kopumā produkts uzlabo ādas elastību un tvirtumu, veicina atjaunošanos, izlīdzina ādas toni un piešķir ādai nepārspējamu maigumu un mirdzumu. Ja pastāv alerģiskas reakcijas iespējamība vai jutība pret kādu no sastāvdaļām, lūdzu, pārbaudiet krēmu pirms lietošanas. Tas nesatur alergēnus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi