VICHY LiftActiv B3 serums, 30 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

VICHY LiftActiv B3 serums, 30 ml

VICHY LABORATOIRE
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
45.49 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Atklājiet LiftActiv B3 serumu ar klīniski pierādītu efektivitāti, kas samazina pigmentācijas plankumus un grumbas 8 nedēļu laikā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pigmentācijas plankumi pieprasa klīniskus rezultātus. Tie ir ne tikai grūti ārstējami, bet arī palielinās ikdienas agresoru, piemēram, piesārņojuma ietekmē. Atklājiet LiftActiv B3 serumu ar klīniski pierādītu efektivitāti, kas samazina pigmentācijas plankumus un grumbas 8 nedēļu laikā. Izstrādāts ar dermatoloģisku sastāvdaļu kombināciju, kas darbojas kopā, lai novērstu plankumus un sniegtu vienmērīgu ādas toni. Šī formula ir piemērota visiem ādas toņiem ir bez smaržas, pārbaudīta pret alerģijām.

  • Acīmredzami izbalina pigmentācijas plankumus.
  • Samazina grumbu dziļumu.
  • Izlīdzina ādas toni.
  • Piemērots visiem ādas toņiem.
  • Nesatur smaržvielas, pārbaudīts uz alerģijām un dermatoloģiski pārbaudīts.
product
1222415 VICHY LiftActiv B3 serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0b/0d/0512b6fd174c7804333c2df4da32.png InStock 45.49 EUR 64.98 <p style="text-align:justify;">Pigmentācijas plankumi pieprasa klīniskus rezultātus. Tie ir ne tikai grūti ārstējami, bet arī palielinās ikdienas agresoru, piemēram, piesārņojuma ietekmē. Atklājiet LiftActiv B3 serumu ar klīniski pierādītu efektivitāti, kas samazina pigmentācijas plankumus un grumbas 8 nedēļu laikā. Izstrādāts ar dermatoloģisku sastāvdaļu kombināciju, kas darbojas kopā, lai novērstu plankumus un sniegtu vienmērīgu ādas toni. Šī formula ir piemērota visiem ādas toņiem ir bez smaržas, pārbaudīta pret alerģijām.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Acīmredzami izbalina pigmentācijas plankumus.</li> <li style="text-align:justify;">Samazina grumbu dziļumu.</li> <li style="text-align:justify;">Izlīdzina ādas toni.</li> <li style="text-align:justify;">Piemērots visiem ādas toņiem.</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur smaržvielas, pārbaudīts uz alerģijām un dermatoloģiski pārbaudīts.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi