VICHY Ideal Soleil SPF 30 pieniņš, 300 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

VICHY Ideal Soleil SPF 30 pieniņš, 300 ml

VICHY LABORATOIRE
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Vichy Ideal Soleil Fresh Hydrating Milk nodrošina augstu aizsardzības līmeni no saules un ir piemērots gan sejai, gan ķermenim.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vichy Ideal Soleil Fresh Hydrating Milk nodrošina augstu aizsardzības līmeni no saules un ir piemērots gan sejai, gan ķermenim. Sauļošanās līdzeklis nav lipīgs, bet gan viegls, pateicoties tā šķidrajam sastāvam. E vitamīnā un baltajās vīnogās esošie antioksidanti apkaro brīvos radikāļus, palīdzot jūsu ādu ilgāk saglabāt skaistu. Vichy saules aizsargkrēms satur unikālu mexoryl filtrēšanas sistēmu, nodrošinot pilnīgu aizsardzību pret UVA un UVB stariem. Satur arī termālo ūdeni, kas mitrina ādu. Bez parabēniem, ūdensnecaurlaidīgs un hipoalerģisks, piemērots jutīgai ādai.

product
1221202 VICHY Ideal Soleil SPF 30 pieniņš, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2e/ab/58d8ac68b2d1cc44b1da919bc106.png OutOfStock 26.99 EUR 26.99 <p style="text-align:justify;">Vichy Ideal Soleil Fresh Hydrating Milk nodrošina augstu aizsardzības līmeni no saules un ir piemērots gan sejai, gan ķermenim. Sauļošanās līdzeklis nav lipīgs, bet gan viegls, pateicoties tā šķidrajam sastāvam. E vitamīnā un baltajās vīnogās esošie antioksidanti apkaro brīvos radikāļus, palīdzot jūsu ādu ilgāk saglabāt skaistu. Vichy saules aizsargkrēms satur unikālu mexoryl filtrēšanas sistēmu, nodrošinot pilnīgu aizsardzību pret UVA un UVB stariem. Satur arī termālo ūdeni, kas mitrina ādu. Bez parabēniem, ūdensnecaurlaidīgs un hipoalerģisks, piemērots jutīgai ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi