VICHY Dercos Ultra Soothing šampūns, 200 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

VICHY Dercos Ultra Soothing šampūns, 200 ml

VICHY LABORATOIRE
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
14.34 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Maigs nomierinošs šampūns normāliem un taukainiem matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

DERCOS ULTRA SOOTHING - sulfātus nesaturošs šampūns, paredzēts intolerantai, reaktīvai un niezošai galvas ādai. Pirmais šampūns, kas paveic ko vairāk par nomierinošu iedarbību - tas māca galvas ādai pretoties stresa faktoriem, tā radot ilgstošu komfortu.

Sastāvā:
SENSIRINE (piroktona olamīns+ polisorbāts 21) – šis komplekss palīdz aizsargāt un nomierināt sakairinātu skalpu, mazina apsārtumu, mazina matu krāsošanas radīto kairinājumu, kā arī tam piemīt antibakteriāla un pretsēnīšu iedarbība.
PANTHENOL (provitamīns B5) – novērš mata stiebra šķelšanos, nomierinošs un nostiprinošs.
VITAMĪNS Cg (tikai šampūnā normāliem un taukainiem matiem) - darbojas kā antioksidants, ierobežo sebuma produkciju.
GLICERĪNS - galvas ādas mitrināšanai, tā uzlabojot aizsargfunkciju.
VICHY TERMĀLAIS ŪDENS - bagāts ar 15 vērtīgiem minerāliem, nomierina un nostiprina galvas ādu.

Efektīvs jau pēc pirmās lietošanas reizes. Lietojot ilgtermiņā, skalpa kairinājums mazinās. Pēc 19 dienām: -60 % diskomforta*. Mazina skalpa niezi. Konsistence - samtaini krēmīga. Mati kļūst mīksti un mirdzoši, tos ir viegli ieveidot. Hipoalerģisks. Pārbaudīts dermatologu uzraudzībā. Ikdienas lietošanai. Nesatur krāsvielas, silikonu un sulfātus. Piemērots arī krāsotiem matiem.

product
1221548 VICHY Dercos Ultra Soothing šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c2/b2/4195c27573b234c1a13a09e79cc8.png InStock 14.34 EUR 20.49 <p style="text-align:justify;">DERCOS ULTRA SOOTHING - sulfātus nesaturošs šampūns, paredzēts intolerantai, reaktīvai un niezošai galvas ādai. Pirmais šampūns, kas paveic ko vairāk par nomierinošu iedarbību - tas māca galvas ādai pretoties stresa faktoriem, tā radot ilgstošu komfortu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Sastāvā:</strong> <br />SENSIRINE (piroktona olamīns+ polisorbāts 21) – šis komplekss palīdz aizsargāt un nomierināt sakairinātu skalpu, mazina apsārtumu, mazina matu krāsošanas radīto kairinājumu, kā arī tam piemīt antibakteriāla un pretsēnīšu iedarbība.<br />PANTHENOL (provitamīns B5) – novērš mata stiebra šķelšanos, nomierinošs un nostiprinošs.<br />VITAMĪNS Cg (tikai šampūnā normāliem un taukainiem matiem) - darbojas kā antioksidants, ierobežo sebuma produkciju.<br />GLICERĪNS - galvas ādas mitrināšanai, tā uzlabojot aizsargfunkciju.<br />VICHY TERMĀLAIS ŪDENS - bagāts ar 15 vērtīgiem minerāliem, nomierina un nostiprina galvas ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Efektīvs jau pēc pirmās lietošanas reizes. Lietojot ilgtermiņā, skalpa kairinājums mazinās. Pēc 19 dienām: -60 % diskomforta*. Mazina skalpa niezi. Konsistence - samtaini krēmīga. Mati kļūst mīksti un mirdzoši, tos ir viegli ieveidot. Hipoalerģisks. Pārbaudīts dermatologu uzraudzībā. Ikdienas lietošanai. Nesatur krāsvielas, silikonu un sulfātus. Piemērots arī krāsotiem matiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni