TOPFER Mannas Putra ar āboliem un banāniem no 6 mēn. Bio biezputra, 175 g
0 0 (0 atsauksmes)

TOPFER Mannas Putra ar āboliem un banāniem no 6 mēn. Bio biezputra, 175 g

TOPFER
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-03-30
"Töpfer" ekoloģiskā mannas putra ar āboliem un banāniem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!

"Töpfer" ekoloģiskā mannas putra ar āboliem un banāniem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. Bez piena. Bez pievienota cukura (produkts satur dabīgos cukurus). Šķiedrvielu avots. Arī vecākiem bērniem un pieaugušajiem šī putra garšo - barojoša uzkoda. Satur glutēnu. 8 porcijas.

Putru nav nepieciešams vārīt - vienkārši aplejiet ar ūdeni vai pienu. Ļoti vienkārši pagatavojama, veselīga un garšīga putra mazajiem. Ja negaršo ar ievārījumu, putru var ēst arī bez tā. Ja Jums ir maz ievārījuma, labāk to pat nepiedāvāt.

product
1195876 TOPFER Mannas Putra ar āboliem un banāniem no 6 mēn. Bio biezputra, 175 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a6/ec/9139e5b257f24a449a2987d4b78e.png OutOfStock 2.77 EUR 3.69 <p>Zīdaiņu pārtika no Alpu govju piena Vācijā tiek ražota jau 100 gadus!<br /><br />"Töpfer" ekoloģiskā mannas putra ar āboliem un banāniem mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. Bez piena. Bez pievienota cukura (produkts satur dabīgos cukurus). Šķiedrvielu avots. Arī vecākiem bērniem un pieaugušajiem šī putra garšo - barojoša uzkoda. Satur glutēnu. 8 porcijas.<br /><br />Putru nav nepieciešams vārīt - vienkārši aplejiet ar ūdeni vai pienu. Ļoti vienkārši pagatavojama, veselīga un garšīga putra mazajiem. Ja negaršo ar ievārījumu, putru var ēst arī bez tā. Ja Jums ir maz ievārījuma, labāk to pat nepiedāvāt.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem