TOPFER Babycare šampūns, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

TOPFER Babycare šampūns, 150 ml

TOPFER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.99 €
Derīguma termiņš: 2024-11-30
Töpfer šampūns bērniem un zīdaiņiem ar ekoloģiskām klijām un kliņģerītēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

"Töpfer" īpaši maigs šampūns aizsargā un kopj mazuļu un bērnu jutīgo galvas ādu. Šampūns ir ideāli piemērots arī pieaugušajiem. Piešķir matiem spīdumu, tos ir viegli ķemmēt. Ar slavenajām "Töpfer" ekoloģiskajām kviešu klijām, ekoloģiskajām kliņģerītēm un vērtīgo augstas kvalitātes auksti spiesto baltās limnantes sēklu eļļu.

Kliņģerītēs esošie flavonoīdi, karotinoīdi un ēteriskās eļļas ir antioksidanti un brīvo radikāļu neitralizētāji.

80 gadu pieredze! "Töpfer" kopš 1936. gada ražo dabīgus bērnu kopšanas produktus ar klijām. Iesaka vecmātes un pediatri.

Sertificēts ar stingru dabiskās kosmētikas standartu BDIH:

  • Stingra kontrole garantē nemainīgi augstu kvalitāti.
  • Ražošanā neizmanto sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, etoksilētas izejvielas, ziepes, silikonus, parafīnus, dzīvnieku produktus, naftas produktus utt.
  • Nav testēti uz dzīvniekiem, piemēroti vegāniem.
  • Tikai dabīgi vai identiski dabīgajiem konservantiem.
  • Izejvielas nav pakļautas radiācijai.
  • Nav ĢMO vai ĢMO produktu.
product
1195867 TOPFER Babycare šampūns, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6b/c2/9280174d9b71ff9b441746f602f3.png InStock 5.99 EUR 7.99 <p>"Töpfer" īpaši maigs šampūns aizsargā un kopj mazuļu un bērnu jutīgo galvas ādu. Šampūns ir ideāli piemērots arī pieaugušajiem. Piešķir matiem spīdumu, tos ir viegli ķemmēt. Ar slavenajām "Töpfer" ekoloģiskajām kviešu klijām, ekoloģiskajām kliņģerītēm un vērtīgo augstas kvalitātes auksti spiesto baltās limnantes sēklu eļļu.<br /><br />Kliņģerītēs esošie flavonoīdi, karotinoīdi un ēteriskās eļļas ir antioksidanti un brīvo radikāļu neitralizētāji.<br /><br />80 gadu pieredze! "Töpfer" kopš 1936. gada ražo dabīgus bērnu kopšanas produktus ar klijām. Iesaka vecmātes un pediatri.<br /><br />Sertificēts ar stingru dabiskās kosmētikas standartu BDIH:</p> <ul><li>Stingra kontrole garantē nemainīgi augstu kvalitāti.</li> <li>Ražošanā neizmanto sintētiskas krāsvielas, smaržvielas, etoksilētas izejvielas, ziepes, silikonus, parafīnus, dzīvnieku produktus, naftas produktus utt.</li> <li>Nav testēti uz dzīvniekiem, piemēroti vegāniem.</li> <li>Tikai dabīgi vai identiski dabīgajiem konservantiem.</li> <li>Izejvielas nav pakļautas radiācijai.</li> <li>Nav ĢMO vai ĢMO produktu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni