TEPE Nova Black zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

TEPE Nova Black zobu birste, 1 gab.

TEPE MUNHYGIENPRODUKTER AB
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.99 €
Ļoti mīkstajai TePe Nova zobu birstei ir noapaļota galviņa ar lokanu galu, ar kuru vieglāk sasniegt grūti aizsniedzamās vietas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ļoti mīkstajai TePe Nova zobu birstei ir noapaļota galviņa ar lokanu galu, ar kuru vieglāk sasniegt grūti aizsniedzamās vietas. Tas ir ļoti noderīgi, tīrot tālākos dzerokļa zobus. Sariņu gali ir noapaļoti, tādēļ birste zobus tīra īpaši maigi. Izturīgais kāts ir izveidots ar atbalstu īkšķim, kakliņš ir saliecams vēlamajā leņķī.

product
1202486 TEPE Nova Black zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0c/a4/8bab62b76338ff1cc85970275b9e.png InStock 3.99 EUR 3.99 <p style="text-align:justify;">Ļoti mīkstajai TePe Nova zobu birstei ir noapaļota galviņa ar lokanu galu, ar kuru vieglāk sasniegt grūti aizsniedzamās vietas. Tas ir ļoti noderīgi, tīrot tālākos dzerokļa zobus. Sariņu gali ir noapaļoti, tādēļ birste zobus tīra īpaši maigi. Izturīgais kāts ir izveidots ar atbalstu īkšķim, kakliņš ir saliecams vēlamajā leņķī.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu birstes