TEPE EasyPick XS/S zobu bakstāmie, 36 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

TEPE EasyPick XS/S zobu bakstāmie, 36 gab.

TEPE MUNHYGIENPRODUKTER AB
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
7.99 €
Zobstarpu tīrīšana ir kļuvusi vienkārša un piemērota daudzām lietotāju grupām. Izturīgs un elastīgs, ar stingru rokturi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zobstarpu tīrīšana ir kļuvusi vienkārša un piemērota daudzām lietotāju grupām. Izturīgs un elastīgs, ar stingru rokturi. Silikona pārklājums efektīvi notīra aplikumu, tas ir patīkams saskarē ar smaganām. Ieteicams lietošanai ikdienā, atsevišķi vai papildinot citus zobstarpu tīrīšanas produktus. Droši lietot ap ortodontiskajām ierīcēm, implantiem un tiltiem. Visiem komplektiem pievienots praktisks kabatas izmēra futlāris.

product
1205161 TEPE EasyPick XS/S zobu bakstāmie, 36 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1e/48/e9e98b5aeac53c4ccac883fc4591.png InStock 7.99 EUR 7.99 <p style="text-align:justify;">Zobstarpu tīrīšana ir kļuvusi vienkārša un piemērota daudzām lietotāju grupām. Izturīgs un elastīgs, ar stingru rokturi. Silikona pārklājums efektīvi notīra aplikumu, tas ir patīkams saskarē ar smaganām. Ieteicams lietošanai ikdienā, atsevišķi vai papildinot citus zobstarpu tīrīšanas produktus. Droši lietot ap ortodontiskajām ierīcēm, implantiem un tiltiem. Visiem komplektiem pievienots praktisks kabatas izmēra futlāris.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu kociņi