TENA Pants Extra M biksītes, 14 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

TENA Pants Extra M biksītes, 14 gab.

SCA HYGIENE PRODUCTS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.63 €
Derīguma termiņš: 2027-04-30
TENA Pants Extra ir mīkstas un ērtas biksītes sievietēm un vīriešiem, kas cieš no urīna nesaturēšanas, piemērotas lietošanai gan dienā, gan naktī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

TENA Pants Extra ir mīkstas un ērtas biksītes sievietēm un vīriešiem, kas cieš no urīna nesaturēšanas, piemērotas lietošanai gan dienā, gan naktī. Atšķirībā no parastajām pieaugušo autiņbiksēm, TENA ProSkin biksīšu izgatavošanā ir izmantotas efektīvas tehnoloģijas, kas ātri novada mitrumu, nodrošina sausuma sajūtu, aizsardzību pret noplūdēm un nepatīkamo aromātu. Pateicoties FeelDry Advanced™ slānim, šķidrums no virsējās kārtas ātri uzsūcas, īpaši absorbējošais iekšējais slānis uzreiz notur pat lielu urīna daudzumu, neļaujot mitrumam nonākt saskarē ar ādu, tādējādi āda paliek vesela. Šīs vienreizlietojamās biksītes ir izgatavotas no audumam līdzīgiem elpojošiem materiāliem, un ir ar izcilu uzsūktspēju, uzvelkamas tāpat kā ikdienas apakšveļa. Lietojot šos izstrādājumus, variet būt neatkarīgi un baudīt aktīvu ikdienas dzīvi.

TENA ProSkin biksītēm ir dažādas uzsūktspējas pakāpes un plašs izmēru klāsts.

  • Trīskārša aizsardzība ādas saudzēšanai
  • FeelDry Advanced™
  • Elastīgi, pieguloši materiāli
product
1205809 TENA Pants Extra M biksītes, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6c/69/a1018f44e61c521f02dd7a678550.png InStock 11.63 EUR 14.54 <p>TENA Pants Extra ir mīkstas un ērtas biksītes sievietēm un vīriešiem, kas cieš no urīna nesaturēšanas, piemērotas lietošanai gan dienā, gan naktī. Atšķirībā no parastajām pieaugušo autiņbiksēm, TENA ProSkin biksīšu izgatavošanā ir izmantotas efektīvas tehnoloģijas, kas ātri novada mitrumu, nodrošina sausuma sajūtu, aizsardzību pret noplūdēm un nepatīkamo aromātu. Pateicoties FeelDry Advanced™ slānim, šķidrums no virsējās kārtas ātri uzsūcas, īpaši absorbējošais iekšējais slānis uzreiz notur pat lielu urīna daudzumu, neļaujot mitrumam nonākt saskarē ar ādu, tādējādi āda paliek vesela. Šīs vienreizlietojamās biksītes ir izgatavotas no audumam līdzīgiem elpojošiem materiāliem, un ir ar izcilu uzsūktspēju, uzvelkamas tāpat kā ikdienas apakšveļa. Lietojot šos izstrādājumus, variet būt neatkarīgi un baudīt aktīvu ikdienas dzīvi.<br /><br />TENA ProSkin biksītēm ir dažādas uzsūktspējas pakāpes un plašs izmēru klāsts.</p> <ul><li>Trīskārša aizsardzība ādas saudzēšanai</li> <li>FeelDry Advanced™</li> <li>Elastīgi, pieguloši materiāli</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Biksītes