TAVEGYL 1 mg tabletes, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

TAVEGYL 1 mg tabletes, 20 gab.

STADA ARZNEIMITTEL AG
Kopā
5.85 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Tavegyl satur aktīvo vielu klemastīnu, kas ir prethistamīna līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tavegyl satur aktīvo vielu klemastīnu, kas ir prethistamīna līdzeklis, ko lieto alerģijas simptomu mazināšanai. Tavegyl neitralizē histamīna darbību, kas ir viela, kura atbrīvojas organismā alerģisku reakciju laikā (izpaužas kā sarkani izsitumi, audu pietūkums vai stipra nieze). Tavegyl atvieglo: ādas alerģiskas reakcijas (apsārtumu, izsitumus, niezi, pietūkumu); alerģisko rinītu (siena drudzi, asarošanu, šķaudīšanu, iesnas); kukaiņu kodumu/dzēlienu simptomus.

Papildu informācija par produktu
product
120004 TAVEGYL 1 mg tabletes, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/32/ab/490f8dcdf2e9fd81af212526bfce.png InStock 5.85 EUR 5.85 <p style="text-align:justify;">Tavegyl satur aktīvo vielu klemastīnu, kas ir prethistamīna līdzeklis, ko lieto alerģijas simptomu mazināšanai. Tavegyl neitralizē histamīna darbību, kas ir viela, kura atbrīvojas organismā alerģisku reakciju laikā (izpaužas kā sarkani izsitumi, audu pietūkums vai stipra nieze). Tavegyl atvieglo: ādas alerģiskas reakcijas (apsārtumu, izsitumus, niezi, pietūkumu); alerģisko rinītu (siena drudzi, asarošanu, šķaudīšanu, iesnas); kukaiņu kodumu/dzēlienu simptomus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija