T-LAB All Over Dream 15 Actions matu krēms, 150 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

T-LAB All Over Dream 15 Actions matu krēms, 150 ml

VT HEALTH & BEAUTY
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
10.80 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Daudzfunkcionāls matu krēms 15in1.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ideāls līdzeklis visu veidu matu kopšanai un vieglākai ieveidošanai. Produktam ir aizsardzība pret veidošanas ierīču karstuma iedarbību, tas ir bagātināts ar UVA/UVB filtru, kas aizsargā matus no saules gaismas kaitīgās iedarbības. T-Lab All Over krēms ir izveidots, izmantojot 15 aktīvas organiskas un novatoriskas sastāvdaļas, kurām piemīt kondicionējošas, matu stāvokli uzlabojošas īpašības. Turklāt produkts nodrošina ātrāku matu žāvēšanas procesu, vieglāku matu veidošanu un dabiskā hidro-lipīdu līdzsvara atjaunošanu, saglabājot veselīgus matu galus.

T-Lab All Over Dream 15 Actions krēma formulā tiek izmantots unikāls dabisks komplekss, kas izveidots ar sertificētām sastāvdaļām. Komplekss nodrošina veselīgu matu kopšanu, tāpēc tiek atjaunota bojāto matu struktūra, samazinās matu izžūšanas risks, matus kļūst vieglāk modelēt. Pat 98,1 % šī produkta sastāvdaļu ir dabiskas. Krēms ir labi zināms skaistumkopšanas profesionāļu vidū Eiropā, Amerikā, Āzijā, Āfrikā un Austrālijā.

product
01059514 T-LAB All Over Dream 15 Actions matu krēms, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/27/be/70890df57130d8def1f895575c77.png InStock 10.8 EUR 18 <p style="text-align:justify;">Ideāls līdzeklis visu veidu matu kopšanai un vieglākai ieveidošanai. Produktam ir aizsardzība pret veidošanas ierīču karstuma iedarbību, tas ir bagātināts ar UVA/UVB filtru, kas aizsargā matus no saules gaismas kaitīgās iedarbības. T-Lab All Over krēms ir izveidots, izmantojot 15 aktīvas organiskas un novatoriskas sastāvdaļas, kurām piemīt kondicionējošas, matu stāvokli uzlabojošas īpašības. Turklāt produkts nodrošina ātrāku matu žāvēšanas procesu, vieglāku matu veidošanu un dabiskā hidro-lipīdu līdzsvara atjaunošanu, saglabājot veselīgus matu galus.</p> <p style="text-align:justify;">T-Lab All Over Dream 15 Actions krēma formulā tiek izmantots unikāls dabisks komplekss, kas izveidots ar sertificētām sastāvdaļām. Komplekss nodrošina veselīgu matu kopšanu, tāpēc tiek atjaunota bojāto matu struktūra, samazinās matu izžūšanas risks, matus kļūst vieglāk modelēt. Pat 98,1 % šī produkta sastāvdaļu ir dabiskas. Krēms ir labi zināms skaistumkopšanas profesionāļu vidū Eiropā, Amerikā, Āzijā, Āfrikā un Austrālijā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas