STREPSILS Intensive sūkājamās tabletes, 16 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

STREPSILS Intensive sūkājamās tabletes, 16 gab.

BOOTS HEALTHCARE INTERNATIONAL
Kopā
6.39 €
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Strepsils Intensive satur flurbiprofēnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Strepsils Intensive, 16 sūkājamās tabletes Strepsils Intensive satur flurbiprofēnu. Flurbiprofēns pieder medikamentu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL). NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, pietūkumu un augstu temperatūru. Strepsils Intensive palīdz novērst kakla iekaisuma simptomus kakla jutīgumu, sāpes un pietūkumu.

Papildu informācija par produktu
product
1919843 STREPSILS Intensive sūkājamās tabletes, 16 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/18/36/1e7e3aaf5715eec2c42d30f8e708.png InStock 6.39 EUR 6.39 <p style="text-align:justify;">Strepsils Intensive, 16 sūkājamās tabletes Strepsils Intensive satur flurbiprofēnu. Flurbiprofēns pieder medikamentu grupai, ko sauc par nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem (NPL). NPL atvieglo stāvokli, mainot organisma atbildes reakciju pret sāpēm, pietūkumu un augstu temperatūru. Strepsils Intensive palīdz novērst kakla iekaisuma simptomus kakla jutīgumu, sāpes un pietūkumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes