STOP STRESS Night (1 + 1) kapsulas, 30 gab.

STOP STRESS Night (1 + 1) kapsulas, 30 gab.

BF-ESSE
Kopā
9.99 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Mierīgā miega formula.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

STOP. STRESS® Night – dabisks Jūsu miega „sargātājs”. Produkts satur augus, neaizvietojamās aminoskābes un miega-nomoda cirkādes ritma regulatoru – melatonīnu.

Nakts formula STOP. STRESS® Night palīdzēs Jums tikt vaļā no bezmiega un normalizēs Jūsu miegu, jo baldriāns kopā ar apiņiem ietekmē receptorus galvas smadzenēs, kas ir atbildīgi par miegu, un nomierina nervu sistēmas darbību dabiskā veidā, veicina veselīgu miegu, palīdz aizmigt. Pasifloras ekstrakts palīdz atpūsties, nomierināties un iemigt. Melatonīns palīdz saīsināt iemigšanai nepieciešamo laiku. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot vismaz 1 mg melatonīna neilgi pirms gulētiešanas.

Papildu informācija par produktu
product
19111095 STOP STRESS Night (1 + 1) kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8f/c7/fc8c3783b671235902c82c1f0723.png InStock 9.99 EUR 9.99 <p style="text-align:justify;">STOP. STRESS® Night – dabisks Jūsu miega „sargātājs”. Produkts satur augus, neaizvietojamās aminoskābes un miega-nomoda cirkādes ritma regulatoru – melatonīnu.</p> <p style="text-align:justify;">Nakts formula STOP. STRESS® Night palīdzēs Jums tikt vaļā no bezmiega un normalizēs Jūsu miegu, jo baldriāns kopā ar apiņiem ietekmē receptorus galvas smadzenēs, kas ir atbildīgi par miegu, un nomierina nervu sistēmas darbību dabiskā veidā, veicina veselīgu miegu, palīdz aizmigt. Pasifloras ekstrakts palīdz atpūsties, nomierināties un iemigt. Melatonīns palīdz saīsināt iemigšanai nepieciešamo laiku. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot vismaz 1 mg melatonīna neilgi pirms gulētiešanas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Nervu sistēmai