SIDERAL Folico paciņas, 20 gab.

SIDERAL Folico paciņas, 20 gab.

PHARMANUTRA S.P.A.
Kopā
21.29 €
Derīguma termiņš: 2024-09-30
SiderAL Folico ir uztura bagātinātājs ar Sideral r.m. (Sucrosomial Iron®) un vitamīniem, kas lietojami pie nepietiekama uztura vai gadījumos, kad ir paaugstināta nepieciešamība pēc minētām uzturvielām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

SiderAL Folico ir uztura bagātinātājs ar Sideral r.m. (Sucrosomial Iron®) un vitamīniem, kas lietojami pie nepietiekama uztura vai gadījumos, kad ir paaugstināta nepieciešamība pēc minētām uzturvielām, tostarp grūtniecības periodā. Dzelzs, ko satur Sideral, ir ar sucrosomial tehnoloģiju apstrādāta dzelzs, kas kuņģa vidē saglabājas neskarta, lai uzsūktos caur zarnu gļotādu, tādējādi izvairoties no iespējamiem kuņģa darbības traucējumiem.

Papildu informācija par produktu
product
1193881 SIDERAL Folico paciņas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2d/4e/1cb8706ce93a0928a7c8ba650a5e.jpg InStock 21.29 EUR 21.29 <p style="text-align:justify;">SiderAL Folico ir uztura bagātinātājs ar Sideral r.m. (Sucrosomial Iron®) un vitamīniem, kas lietojami pie nepietiekama uztura vai gadījumos, kad ir paaugstināta nepieciešamība pēc minētām uzturvielām, tostarp grūtniecības periodā. Dzelzs, ko satur Sideral, ir ar sucrosomial tehnoloģiju apstrādāta dzelzs, kas kuņģa vidē saglabājas neskarta, lai uzsūktos caur zarnu gļotādu, tādējādi izvairoties no iespējamiem kuņģa darbības traucējumiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Dzelzs preparāti