SENI Care ar cinka oksīdu ķermeņa krēms, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

SENI Care ar cinka oksīdu ķermeņa krēms, 200 ml

TZMO
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.52 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Seni Care ķermeņa kopšanas krēms ar cinka oksīdu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Seni Care ķermeņa kopšanas krēms ar cinka oksīdu pasargā no iekaisumiem, noberzumiem un izgulējumu veidošanās, paātrina ādas atjaunošanos kairinājuma gadījumā.

Ķermeņa kopšanas krēms ādai, kas pakļauta kairinājumam. Pateicoties tā aktīvajām sastāvdaļām, krēms aizsargā pret iekaisumiem, noberzumiem un izgulējumiem. Veido uz ādas aizsargkārtu, kas novērš urīna un fēču kaitīgo iedarbību. Pateicoties optimālam cinka daudzumam un antibakteriālajai un antiseptiskajai iedarbībai, krēms pasargā ādu no kairinājuma. Satur SINODOR® - dabisku urīna smakas absorbentu.

product
1193161 SENI Care ar cinka oksīdu ķermeņa krēms, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/68/72/6b9e2fd9c800d75560861517240e.png InStock 5.52 EUR 5.52 <p style="text-align:justify;">Seni Care ķermeņa kopšanas krēms ar cinka oksīdu pasargā no iekaisumiem, noberzumiem un izgulējumu veidošanās, paātrina ādas atjaunošanos kairinājuma gadījumā.<br /><br />Ķermeņa kopšanas krēms ādai, kas pakļauta kairinājumam. Pateicoties tā aktīvajām sastāvdaļām, krēms aizsargā pret iekaisumiem, noberzumiem un izgulējumiem. Veido uz ādas aizsargkārtu, kas novērš urīna un fēču kaitīgo iedarbību. Pateicoties optimālam cinka daudzumam un antibakteriālajai un antiseptiskajai iedarbībai, krēms pasargā ādu no kairinājuma. Satur SINODOR® - dabisku urīna smakas absorbentu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Pieaugušajiem/Preces aprūpei