SANAGELS 30 mg/20 mg gels, 15 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

SANAGELS 30 mg/20 mg gels, 15 g

LMP
Kopā
5.80 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Sanagels ir līdzeklis gļotādas slimību lokālai ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sanagels ir līdzeklis gļotādas slimību lokālai ārstēšanai. To lieto mutes gļotādas slimību (mutes dobuma iekaisums, apdegumi pēc staru terapijas, aftozais stomatīts, zobu ekstrakcija), ginekoloģisku slimību (čūlu sanācija, gļotādas sausums un nieze, pēcoperāciju brūces), uroloģisku un proktoloģisku slimību (pēcoperāciju brūces, anālās atveres un taisnās zarnas mikrotraumas, anālās atveres fisūras) ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1191289 SANAGELS 30 mg/20 mg gels, 15 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/80/84bbf843cbd40d2bd6db218d7591.png InStock 5.8 EUR 5.8 <p style="text-align:justify;">Sanagels ir līdzeklis gļotādas slimību lokālai ārstēšanai. To lieto mutes gļotādas slimību (mutes dobuma iekaisums, apdegumi pēc staru terapijas, aftozais stomatīts, zobu ekstrakcija), ginekoloģisku slimību (čūlu sanācija, gļotādas sausums un nieze, pēcoperāciju brūces), uroloģisku un proktoloģisku slimību (pēcoperāciju brūces, anālās atveres un taisnās zarnas mikrotraumas, anālās atveres fisūras) ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes dobuma gļotādas ārstēšanai