VAGISAN mitrinošs krēms, 50 g
5.0 5 (3 atsauksmes)

VAGISAN mitrinošs krēms, 50 g

DR.AUGUST WOLFF *
5.0 5 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Krēms maksts sausuma izraisītā diskomforta mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maksts sausuma izraisītā diskomforta mazināšanai jau ir pieejami vairāki hormonus nesaturoši želejveida produkti (preparāti uz ūdens bāzes). Taču tajos nav daudzām sievietēm nepieciešamo nomierinošo un eļļojošo sastāvdaļu, tādēļ tās labprātāk izvēlas lietot krēmu. Tomēr daudzu līdz šim pieejamo krēmu iegādei ir nepieciešama recepte, un to sastāvā ir estrogēni (sievišķie hormoni).

Vagisan mitrinošais krēms ar divkāršu iedarbību var palīdzēt sievietēm, kuras nevar vai nevēlas lietot lokāli lietojamos estrogēnus: tas mitrina ādu maksts un ārējo dzimumorgānu apvidū UN apgādā to ar nomierinošajiem lipīdiem (taukvielām). Vagisan mitrinošais krēms padara ādu maksts apvidū patīkami maigu, nelietojot hormonus.

https://www.youtube.com/watch?v=Ne7h-9whd2c

product
1221054 VAGISAN mitrinošs krēms, 50 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/54/27/e9ca584fc63a56a1b18f87dceb7f.png InStock 16 EUR 16 <p style="text-align:justify;">Maksts sausuma izraisītā diskomforta mazināšanai jau ir pieejami vairāki hormonus nesaturoši želejveida produkti (preparāti uz ūdens bāzes). Taču tajos nav daudzām sievietēm nepieciešamo nomierinošo un eļļojošo sastāvdaļu, tādēļ tās labprātāk izvēlas lietot krēmu. Tomēr daudzu līdz šim pieejamo krēmu iegādei ir nepieciešama recepte, un to sastāvā ir estrogēni (sievišķie hormoni).</p> <p style="text-align:justify;">Vagisan mitrinošais krēms ar divkāršu iedarbību var palīdzēt sievietēm, kuras nevar vai nevēlas lietot lokāli lietojamos estrogēnus: tas mitrina ādu maksts un ārējo dzimumorgānu apvidū UN apgādā to ar nomierinošajiem lipīdiem (taukvielām). Vagisan mitrinošais krēms padara ādu maksts apvidū patīkami maigu, nelietojot hormonus.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Ne7h-9whd2c">https://www.youtube.com/watch?v=Ne7h-9whd2c</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai