STOMAGELS 5 mg/20 mg gels, 15 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

STOMAGELS 5 mg/20 mg gels, 15 g

LMP
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Stomagels ir līdzeklis oromukozālai lietošanai - lietošanai uz mutes gļotādas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Stomagels ir līdzeklis oromukozālai lietošanai - lietošanai uz mutes gļotādas. To lieto mutes dobuma gļotādas nekrotisko, iekaisīgo procesu: akūta mutes dobuma gļotādas iekaisuma (stomatīts), smaganu iekaisuma (gingivīts), parodontozes (zobu un parodonta slimība), mikrobu un sēnīšu izraisīta mutes gļotādas sausuma un dedzināšanas gadījumos.


Papildu informācija par produktu
product
1191288 STOMAGELS 5 mg/20 mg gels, 15 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4a/9b/fc0570641bbc4f8d15bce898c8ab.png OutOfStock 5.8 EUR 5.8 <p style="text-align:justify;">Stomagels ir līdzeklis oromukozālai lietošanai - lietošanai uz mutes gļotādas. To lieto mutes dobuma gļotādas nekrotisko, iekaisīgo procesu: akūta mutes dobuma gļotādas iekaisuma (stomatīts), smaganu iekaisuma (gingivīts), parodontozes (zobu un parodonta slimība), mikrobu un sēnīšu izraisīta mutes gļotādas sausuma un dedzināšanas gadījumos.</p><p style="text-align:justify;"><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes dobuma gļotādas ārstēšanai