KAMPARSPIRTS 20 mg/ml šķīdums, 90 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

KAMPARSPIRTS 20 mg/ml šķīdums, 90 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Kamparspirts RFF ir uz ādas lietojams šķīdums.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kamparspirts RFF ir uz ādas lietojams šķīdums. To lieto sāpīgu locītavu ierīvēšanai reimatoīdā artrīta gadījumā un izgulējumu profilaksei (ādas norīvēšanai). Kamparspirts pieder pie kairinošiem līdzekļiem ar tā saukto „atvelkošo” iedarbību: ja zāles ierīvē, ādas kairinājums reflektori rada vietēju asinsvadu paplašināšanos, radot siltuma un komforta sajūtu sāpošajās locītavās.Ja ar kamparspirtu viegli apsmērē ādu, rodas vēsuma sajūta un mazinās nieze (izgulējumu profilakse).

Papildu informācija par produktu
product
1181389 KAMPARSPIRTS 20 mg/ml šķīdums, 90 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ff/9e/787dfa94e53fb87819bed3c144e7.png InStock 6.99 EUR 6.99 <p style="text-align:justify;">Kamparspirts RFF ir uz ādas lietojams šķīdums. To lieto sāpīgu locītavu ierīvēšanai reimatoīdā artrīta gadījumā un izgulējumu profilaksei (ādas norīvēšanai). Kamparspirts pieder pie kairinošiem līdzekļiem ar tā saukto „atvelkošo” iedarbību: ja zāles ierīvē, ādas kairinājums reflektori rada vietēju asinsvadu paplašināšanos, radot siltuma un komforta sajūtu sāpošajās locītavās.Ja ar kamparspirtu viegli apsmērē ādu, rodas vēsuma sajūta un mazinās nieze (izgulējumu profilakse).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās