RFF VĒRMELES TINKTŪRA šķīdums, 25 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF VĒRMELES TINKTŪRA šķīdums, 25 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Kopā
4.11 €
Derīguma termiņš: 2028-05-30
Vērmeles tinktūra RFF ir augu izcelsmes zāles.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vērmeles tinktūra RFF ir augu izcelsmes zāles. Vērmele pieder pie rūgtvielām visbagātākajiem augiem. Rūgtvielas reflektori veicina gremošanas sulu – kuņģa, aizkuņģa dziedzera un žults izdalīšanos, kas savukārt veicina ēstgribas uzlabošanos un barības sagremošanu, tādēļ tinktūru lieto ēstgribas zuduma, gremošanas traucējumu, tai skaitā funkcionālu žults izdales traucējumu gadījumā. Vērmeles tinktūru RFF lieto šādos gadījumos: ēstgribas trūkums, gremošanas traucējumi, traucējums žultspūšļa pildīšanās un iztukšošanās mehānismā.

Papildu informācija par produktu
product
120088 RFF VĒRMELES TINKTŪRA šķīdums, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/b9/d81d51bc16d0c333e6525fb2ca83.png InStock 4.11 EUR 4.11 <p style="text-align:justify;">Vērmeles tinktūra RFF ir augu izcelsmes zāles. Vērmele pieder pie rūgtvielām visbagātākajiem augiem. Rūgtvielas reflektori veicina gremošanas sulu – kuņģa, aizkuņģa dziedzera un žults izdalīšanos, kas savukārt veicina ēstgribas uzlabošanos un barības sagremošanu, tādēļ tinktūru lieto ēstgribas zuduma, gremošanas traucējumu, tai skaitā funkcionālu žults izdales traucējumu gadījumā. Vērmeles tinktūru RFF lieto šādos gadījumos: ēstgribas trūkums, gremošanas traucējumi, traucējums žultspūšļa pildīšanās un iztukšošanās mehānismā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma