PUREDERM Deguna poru sloksnes Tējas Koks maska, 6 gab.
2.0 2 (1 atsauksme)

PUREDERM Deguna poru sloksnes Tējas Koks maska, 6 gab.

ADWIN CO. LTD.
2.0 2 (1 atsauksme)
Kopā
3.23 €
Derīguma termiņš: 2026-10-01
Purederm Botanical Choice deguna poru sloksnes ir viena posma tīrīšanas procedūra, kas īpaši izstrādāta, lai atbrīvotu poras un likvidētu nevēlamos melnos punktus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Purederm Botanical Choice deguna poru sloksnes ir viena posma tīrīšanas procedūra, kas ir īpaši izstrādāta, lai atbrīvotu poras un likvidētu nevēlamos melnos punktus. Sloksne noņem netīrumus un eļļu, kas aizsprosto poras, padarot ādu tīru un gludu. Jūs redzēsiet ievērojamu atšķirību jau pēc pirmās lietošanas reizes un, turpinot lietot Purederm Nose Pore Strips,  sašaurināsies poras, padarot ādu tīru un starojošu.

product
1134939 PUREDERM Deguna poru sloksnes Tējas Koks maska, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/71/29/889f9bbe7ff37aece8be51cd205f.png InStock 3.23 EUR 5.39 <p>Purederm Botanical Choice deguna poru sloksnes ir viena posma tīrīšanas procedūra, kas ir īpaši izstrādāta, lai atbrīvotu poras un likvidētu nevēlamos melnos punktus. Sloksne noņem netīrumus un eļļu, kas aizsprosto poras, padarot ādu tīru un gludu. Jūs redzēsiet ievērojamu atšķirību jau pēc pirmās lietošanas reizes un, turpinot lietot Purederm Nose Pore Strips,  sašaurināsies poras, padarot ādu tīru un starojošu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas