PHARMACERIS H-STIMUPURIN šampūns, 250 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

PHARMACERIS H-STIMUPURIN šampūns, 250 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Cilvēkiem, kas cieš no pārmērīga matu izkrišanas. Palīdz novērst matu izkrišanu, kas saistīta ar ģenētiskām tendencēm, hormonālajiem faktoriem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sievietēm un vīriešiem, kas cieš no īslaicīgas vai priekšlaicīgas, pārmērīgas matu izkrišanas. Palīdz novērst matu zudumu, kas saistīts ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnā alopēcija) vai ārējās vides faktoriem, kā arī ilgstošas medikamentu lietošanas, stresa, noguruma, vispārēja vājuma (piemēram, diētas) gadījumā vai pēc grūtniecības. To var lietot jutīgas galvas ādas gadījumā. Divu aktīvo vielu kombinācija (dabiskais augšanas faktors FGF un kofeīns) uzrāda zinātniski apstiprinātu efektivitāti matu zuduma novēršanai un, vienlaicīgi, arī matu augšanas stimulēšanai. Šīs sastāvdaļas darbojas šūnu līmenī, aktivizējot par jaunu matu augšanu atbildīgos gēnus. Tie stiprina matu folikulu dzīvības procesus, lai veicinātu matu dabisko augšanu un pagarinātu to dzīves ilgumu (anagēnā fāze). Kofeīns novērš ģenētiski noteikto plikpaurainību, neitralizējot hormonus (androgēni, DHT), kas atbildīgi par matu pavājināšanos un priekšlaicīgu izkrišanu. Rūpīgi izvēlētās sastāvdaļas – vitamīns PP (niacīns), D-pantenols un biotīns, nomierina un atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru. Stiprina matu struktūru un atjauno matu dabisko apjomu. Nesatur konservantus, alergēnus, krāsvielas un silikonu. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.

product
1163771 PHARMACERIS H-STIMUPURIN šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/05/82/91acef56a7792fa6155b46b79960.png InStock 15.41 EUR 22.01 <p style="text-align:justify;">Sievietēm un vīriešiem, kas cieš no īslaicīgas vai priekšlaicīgas, pārmērīgas matu izkrišanas. Palīdz novērst matu zudumu, kas saistīts ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnā alopēcija) vai ārējās vides faktoriem, kā arī ilgstošas medikamentu lietošanas, stresa, noguruma, vispārēja vājuma (piemēram, diētas) gadījumā vai pēc grūtniecības. To var lietot jutīgas galvas ādas gadījumā. Divu aktīvo vielu kombinācija (dabiskais augšanas faktors FGF un kofeīns) uzrāda zinātniski apstiprinātu efektivitāti matu zuduma novēršanai un, vienlaicīgi, arī matu augšanas stimulēšanai. Šīs sastāvdaļas darbojas šūnu līmenī, aktivizējot par jaunu matu augšanu atbildīgos gēnus. Tie stiprina matu folikulu dzīvības procesus, lai veicinātu matu dabisko augšanu un pagarinātu to dzīves ilgumu (anagēnā fāze). Kofeīns novērš ģenētiski noteikto plikpaurainību, neitralizējot hormonus (androgēni, DHT), kas atbildīgi par matu pavājināšanos un priekšlaicīgu izkrišanu. Rūpīgi izvēlētās sastāvdaļas – vitamīns PP (niacīns), D-pantenols un biotīns, nomierina un atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru. Stiprina matu struktūru un atjauno matu dabisko apjomu. Nesatur konservantus, alergēnus, krāsvielas un silikonu. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni