NOVA VERDE 1.5 mg/ml aerosols, 30 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

NOVA VERDE 1.5 mg/ml aerosols, 30 ml

A.C.R.A.F. S.P.A
Derīguma termiņš: 2026-12-30
NOVA VERDE ir nesteroīdais pretiekaisuma līdzeklis ar analgētiskām īpašībām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

NOVA VERDE ir nesteroīdais pretiekaisuma līdzeklis ar analgētiskām īpašībām. Lokāli lietojot, tam piemīt arī antiseptiskas īpašības.

Aktīvā viela benzidamīna hidrohlorīds nomāc iekaisumu un mazina sāpes. Tas ātri iesūcas un uzkrājas iekaisušajos audos, ātri novēršot iekaisuma radītos simptomus.

NOVA VERDE izmanto lokālai mutes dobuma un rīkles iekaisuma simptomu (sāpju, apsarkuma vai tūskas) novēršanai, ārstējot, piemēram, faringītu (rīkles iekaisumu), tonsilītu (mandeļu iekaisumu), glosītu (mēles iekaisumu), gingivītu (smaganu iekaisumu), stomatītu (mutes dobuma gļotādas iekaisumu), periodontītu (zoba saknes kaulplēves iekaisumu).

https://www.youtube.com/watch?v=Ha2IDbRMosQ

Papildu informācija par produktu
product
1142622 NOVA VERDE 1.5 mg/ml aerosols, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fe/98/aec186320f46fc6760dc45cbc330.png InStock 9.04 EUR 9.04 <p style="text-align:justify;">NOVA VERDE ir nesteroīdais pretiekaisuma līdzeklis ar analgētiskām īpašībām. Lokāli lietojot, tam piemīt arī antiseptiskas īpašības.</p> <p style="text-align:justify;">Aktīvā viela benzidamīna hidrohlorīds nomāc iekaisumu un mazina sāpes. Tas ātri iesūcas un uzkrājas iekaisušajos audos, ātri novēršot iekaisuma radītos simptomus.</p> <p style="text-align:justify;">NOVA VERDE izmanto lokālai mutes dobuma un rīkles iekaisuma simptomu (sāpju, apsarkuma vai tūskas) novēršanai, ārstējot, piemēram, faringītu (rīkles iekaisumu), tonsilītu (mandeļu iekaisumu), glosītu (mēles iekaisumu), gingivītu (smaganu iekaisumu), stomatītu (mutes dobuma gļotādas iekaisumu), periodontītu (zoba saknes kaulplēves iekaisumu).</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Ha2IDbRMosQ">https://www.youtube.com/watch?v=Ha2IDbRMosQ</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes