NATURA HOUSE Cucciolo Baby mīkstinoša masāžas eļļa, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NATURA HOUSE Cucciolo Baby mīkstinoša masāžas eļļa, 200 ml

NATURA HOUSE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
NATURA HOUSE mīkstinoša eļļa bērniem ar mandeļu, makadamijas un hohobas eļļām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izgatavota no dabīgām izejvielām (99,7%), tas ir dažādu augu eļļu maisījums bērniem un zīdaiņiem, piemērots visiem ādas tipiem, ieskaitot jutīgu. Ikdienas lietošanai. Eļļu var izmantot kā mitrinātāju, bērnu un zīdaiņu masāžai, kā arī attīrīšanai.

Sastāvs: sezama, saldo mandeļu, makadāmijas, hohobas eļļas, kumelīšu, melisas, kliņģerīšu ekstrakti un kumelīšu, piparmētru ēteriskās eļļas un E vitamīns - mitrina, baro, piešķir ādai elastību, palīdz samazināt ādas sausumu, piesātināt audus ar skābekli, lai aizsargātu ādu no kairinājumiem un apsārtuma.

DERMATOLOĢISKI PĀRBAUDTS
Nesatur: parabēnus, parafīnu, silikonus, minerāleļļas, krāsvielas, alergēnus, SLS/SLES vai jebkādas naftas ķīmijas virsmaktīvās vielas.

product
1143088 NATURA HOUSE Cucciolo Baby mīkstinoša masāžas eļļa, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e0/90/f92de626313bb4cd59f68701346d.png InStock 19.49 EUR 19.49 <p>Izgatavota no dabīgām izejvielām (99,7%), tas ir dažādu augu eļļu maisījums bērniem un zīdaiņiem, piemērots visiem ādas tipiem, ieskaitot jutīgu. Ikdienas lietošanai. Eļļu var izmantot kā mitrinātāju, bērnu un zīdaiņu masāžai, kā arī attīrīšanai.</p> <p>Sastāvs: sezama, saldo mandeļu, makadāmijas, hohobas eļļas, kumelīšu, melisas, kliņģerīšu ekstrakti un kumelīšu, piparmētru ēteriskās eļļas un E vitamīns - mitrina, baro, piešķir ādai elastību, palīdz samazināt ādas sausumu, piesātināt audus ar skābekli, lai aizsargātu ādu no kairinājumiem un apsārtuma.<br /><br /></p> <p>DERMATOLOĢISKI PĀRBAUDTS<br />Nesatur: parabēnus, parafīnu, silikonus, minerāleļļas, krāsvielas, alergēnus, SLS/SLES vai jebkādas naftas ķīmijas virsmaktīvās vielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Eļļas