LARIFAN Total Care mutes skalojamais līdzeklis, 230 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

LARIFAN Total Care mutes skalojamais līdzeklis, 230 ml

LARIFĀNS
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
9.99 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Larifan Mouthwash Total Care ir inovatīvs līdzeklis zobu un mutes gļotādas kopšanai ar antibakteriālu un antivirālu iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Larifan Mouthwash Total Care ir inovatīvs līdzeklis zobu un mutes gļotādas kopšanai ar antibakteriālu un antivirālu iedarbību. Tas aizsargā un nomierina mutes gļotādu, pasargā no aplikuma veidošanās, stiprina smaganas un kavē kariesa attīstību. Larifan Mouthwash ātri un efektīvi iedarbojas arī tajās mutes dobuma vietās, ko nevar aizsniegt ar zobu birsti.

Sastāvā ir iekļauts patentēts, dabiskas izcelsmes komponents dsRNS Larifan, kas piešķir aizsardzību pret vīrusu un baktēriju iekļūšanu un attīstību organismā caur mutes dobumu. Savukārt ēteriskās eļļas nodrošina papildus antiseptisku un pretiekaisma iedarbību.

Mutes skalojamais līdzeklis īpaši ieteicams:

  • cilvēkiem ar noslieci uz herpes stomatītiem

  • cilvēkiem ar biežiem aftoziem stomatītiem un citiem iekaisuma procesiem mutes dobumā

  • izņemamo protēžu lietotājiem, kuriem veidojas gļotādas nobrāzumi

Mutes skalojamajam līdzeklim piemīt antiseptiska, pretiekaisuma un nomierinoša iedarbība. Īpaši efektīva iedarbība, lietojot kombinācijā ar Larifan zobu pastu.

product
1039102 LARIFAN Total Care mutes skalojamais līdzeklis, 230 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6a/8d/49414bf8d1825ac48c9e92f9a98f.png InStock 9.99 EUR 9.99 <p class="moze-justify">Larifan Mouthwash Total Care ir inovatīvs līdzeklis zobu un mutes gļotādas kopšanai ar antibakteriālu un antivirālu iedarbību. Tas aizsargā un nomierina mutes gļotādu, pasargā no aplikuma veidošanās, stiprina smaganas un kavē kariesa attīstību. Larifan Mouthwash ātri un efektīvi iedarbojas arī tajās mutes dobuma vietās, ko nevar aizsniegt ar zobu birsti.</p> <p class="moze-justify">Sastāvā ir iekļauts patentēts, dabiskas izcelsmes komponents dsRNS Larifan, kas piešķir aizsardzību pret vīrusu un baktēriju iekļūšanu un attīstību organismā caur mutes dobumu. Savukārt ēteriskās eļļas nodrošina papildus antiseptisku un pretiekaisma iedarbību.</p> <p class="moze-justify"><strong>Mutes skalojamais līdzeklis īpaši ieteicams:</strong></p> <ul><li> <p class="moze-justify">cilvēkiem ar noslieci uz herpes stomatītiem</p> </li> <li> <p class="moze-justify">cilvēkiem ar biežiem aftoziem stomatītiem un citiem iekaisuma procesiem mutes dobumā</p> </li> <li> <p class="moze-justify">izņemamo protēžu lietotājiem, kuriem veidojas gļotādas nobrāzumi</p> </li> </ul><p class="moze-justify">Mutes skalojamajam līdzeklim piemīt antiseptiska, pretiekaisuma un nomierinoša iedarbība. Īpaši efektīva iedarbība, lietojot kombinācijā ar Larifan zobu pastu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes skalojamie līdzekļi