RĪCINEĻĻAS šķidrums, 30 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RĪCINEĻĻAS šķidrums, 30 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Derīguma termiņš: 2028-04-30
Rīcineļļa ir augu izcelsmes zāles, ko iegūst no rīcina sēklām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Rīcineļļa ir augu izcelsmes zāles, ko iegūst no rīcina sēklām. To aktīvais komponents ir ricinolskābes triglicerīds, kas iedarbojas galvenokārt tievajās zarnās. Pilna rīcineļļas deva 2-6 stundu laikā izsauc masīvu, pusšķidru vēdera izeju 1 vai vairākas reizes. Rīcineļļu lieto funkcionālu aizcietējumu gadījumos. Rīcineļļa efektīgi izsauc zarnu satura iztukšošanos pirms radioloģiskiem izmeklējumiem, ķirurģiskām operācijām un dzemdībām.

Papildu informācija par produktu
product
115025 RĪCINEĻĻAS šķidrums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6c/1f/3f43965f5c391a64cf0c971937e6.png InStock 4.72 EUR 4.72 <p style="text-align:justify;">Rīcineļļa ir augu izcelsmes zāles, ko iegūst no rīcina sēklām. To aktīvais komponents ir ricinolskābes triglicerīds, kas iedarbojas galvenokārt tievajās zarnās. Pilna rīcineļļas deva 2-6 stundu laikā izsauc masīvu, pusšķidru vēdera izeju 1 vai vairākas reizes. Rīcineļļu lieto funkcionālu aizcietējumu gadījumos. Rīcineļļa efektīgi izsauc zarnu satura iztukšošanos pirms radioloģiskiem izmeklējumiem, ķirurģiskām operācijām un dzemdībām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Aizcietejumi