JONAX Vaginnex mazgāšanas līdzeklis intīmai zonai, 300 ml
4.8 4.75 (8 atsauksmes)

JONAX Vaginnex mazgāšanas līdzeklis intīmai zonai, 300 ml

MELISA LABORATORIUM UAB
4.8 4.75 (8 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-04
Intīmās higiēnas mazgāšanās līdzeklis ar pienskābi un alvejas ekstraktu VAGINNEX
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Intīmās higiēnas mazgāšanās līdzeklis ar pienskābi un alvejas ekstraktu VAGINNEX


Ķermenim paredzētās ziepes vai dušas želejas intīmās zonas kopšanai lietot nedrīkst. Dzimumceļos vide ir skāba, bet ziepēs – sārmaina. Regulāri lietojot ziepes, izmainās maksts gļotādas pH līmenis, un tas veicina sēnīšu un citu infekciju veidošanos.

Galvenā nozīme maksts skābuma līmeņa regulācijai ir pienskābām baktērijām (jeb lactobacillus), kas veido dabīgo mikloforu. Šī viegli skābā vide ir dabisks aizsargmehānisms, lai novērstu pastiprinātu baktēriju veidošanos. Skābās pH vides radīšanas procesu daļēji kontrolē sievišķais hormons estrogēns. Tādēļ hormonālo izmaiņu laikā, piemēram, menstruālā cikla, grūtniecības, menopauzes laikā, arī intīmajā zonā novērojamas izmaiņas. Regulāra intīmās higiēnas līdzekļu lietošana vēlama arī hroniskas saslimšanas gadījumā, kad ir novājināta organisma imūnsistēma (cukura diabēts, vairogdziedzera saslimšanas u.c.), tiek lietotas antibiotikas vai hormonālās kontracepcijas tabletes ar augstu hormonu līmeni. Līdzekļa sastāvā esošais pantenols mitrina un aizsargā gļotādu.

product
1221869 JONAX Vaginnex mazgāšanas līdzeklis intīmai zonai, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6e/5c/8b2e8cc4a8a94dbb5471a7f6abc5.png InStock 3.6 EUR 11.99 <p style="text-align:justify;">Intīmās higiēnas mazgāšanās līdzeklis ar pienskābi un alvejas ekstraktu VAGINNEX<span style="white-space: pre;"> </span></p><p style="text-align:justify;"><span style="white-space: pre;"><br></span>Ķermenim paredzētās ziepes vai dušas želejas intīmās zonas kopšanai lietot nedrīkst. Dzimumceļos vide ir skāba, bet ziepēs – sārmaina. Regulāri lietojot ziepes, izmainās maksts gļotādas pH līmenis, un tas veicina sēnīšu un citu infekciju veidošanos.<br></p> <p style="text-align:justify;">Galvenā nozīme maksts skābuma līmeņa regulācijai ir pienskābām baktērijām (jeb lactobacillus),&nbsp;kas veido dabīgo mikloforu. Šī viegli skābā vide ir dabisks aizsargmehānisms, lai novērstu pastiprinātu baktēriju veidošanos. Skābās pH vides radīšanas procesu daļēji kontrolē sievišķais hormons estrogēns. Tādēļ hormonālo izmaiņu laikā, piemēram, menstruālā cikla, grūtniecības, menopauzes laikā, arī intīmajā zonā novērojamas izmaiņas. Regulāra intīmās higiēnas līdzekļu lietošana vēlama arī hroniskas saslimšanas gadījumā, kad ir novājināta organisma imūnsistēma (cukura diabēts, vairogdziedzera saslimšanas u.c.), tiek lietotas antibiotikas vai hormonālās kontracepcijas tabletes ar augstu hormonu līmeni. Līdzekļa sastāvā esošais&nbsp;pantenols mitrina un aizsargā gļotādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Sievietēm/Intīmās kopšanas līdzekļi