HOLLE Rīsu un lēcu čipsi zīdaiņiem no 8 mēnešiem uzkoda, 25 g
5.0 5 (2 atsauksmes)

HOLLE Rīsu un lēcu čipsi zīdaiņiem no 8 mēnešiem uzkoda, 25 g

HOLLE BABY FOOD AG
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
1.30 €
Derīguma termiņš: 2024-11-15
Rīsu un lēcu čipsi zīdaiņiem no 8 mēnešiem, ekoloģiski.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Holle ekoloģiskie rīsu un lēcu čipsi ir olbaltumvielu avots, ideāla uzkoda starp ēdienreizēm. Piemērots zīdaiņiem no 8 mēnešiem. Nesatur glutēnu un pievienotos cukurus (produkts satur dabīgos cukurus). Perfekta forma ērtai lietošanai mazās rokās. Viegli un patīkami kraukšķīgi, mutē acumirklī izkūst.

Svarīgi: neļaujiet mazulim ēst čipsus bez uzraudzības. Aizrīšanās riska dēļ neļaujiet bērnam ēst čipsus guļus. Nodrošiniet labu mutes dobuma higiēnu jau no pirmā zobiņa.

Sertificēts kā ekoloģisks produkts.
Sertifikāta nr. skat. uz iepakojuma.

product
1143486 HOLLE Rīsu un lēcu čipsi zīdaiņiem no 8 mēnešiem uzkoda, 25 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ca/60/fb0fc622398f2356ebaaaabf624e.png InStock 1.3 EUR 1.63 <p>Holle ekoloģiskie rīsu un lēcu čipsi ir olbaltumvielu avots, ideāla uzkoda starp ēdienreizēm. Piemērots zīdaiņiem no 8 mēnešiem. <strong>Nesatur glutēnu un pievienotos cukurus</strong> (produkts satur dabīgos cukurus). Perfekta forma ērtai lietošanai mazās rokās. Viegli un patīkami kraukšķīgi, mutē acumirklī izkūst.</p> <p>Svarīgi: neļaujiet mazulim ēst čipsus bez uzraudzības. Aizrīšanās riska dēļ neļaujiet bērnam ēst čipsus guļus. Nodrošiniet labu mutes dobuma higiēnu jau no pirmā zobiņa.</p> <p>Sertificēts kā ekoloģisks produkts.<br />Sertifikāta nr. skat. uz iepakojuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem