GUM Ortho mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Ortho mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml

SUNSTAR SUISSE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
8.72 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Antibakteriāls mutes skalojamais līdzeklis, kas īpaši radīts, lai labāk nodrošinātu zobu bojājumu novēršanu un aizsardzību pret smaganu kairinājumiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Antibakteriāls mutes skalojamais līdzeklis, kas īpaši radīts, lai labāk nodrošinātu zobu bojājumu novēršanu un aizsardzību pret smaganu kairinājumiem. Novērš balto plankumu plaisas un bojājumus, pateicoties unikālajai fluorīda un izomalta kombinācijai, kas lieliski remineralizē zobu emalju. Samazina aplikuma uzkrāšanos, pateicoties CPC antibakteriālajai iedarbībai. Nomierina smaganas, pateicoties dabiskas izcelsmes kairinājumu mazinošām vielām (bisabolols, ingvera ekstrakts, alveja, E vitamīns).

product
1142200 GUM Ortho mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/be/bc/9e3b1c2083a842b7968d4fcfe1d6.png InStock 8.72 EUR 8.72 <p style="text-align:justify;">Antibakteriāls mutes skalojamais līdzeklis, kas īpaši radīts, lai labāk nodrošinātu zobu bojājumu novēršanu un aizsardzību pret smaganu kairinājumiem. Novērš balto plankumu plaisas un bojājumus, pateicoties unikālajai fluorīda un izomalta kombinācijai, kas lieliski remineralizē zobu emalju. Samazina aplikuma uzkrāšanos, pateicoties CPC antibakteriālajai iedarbībai. Nomierina smaganas, pateicoties dabiskas izcelsmes kairinājumu mazinošām vielām (bisabolols, ingvera ekstrakts, alveja, E vitamīns).</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes skalojamie līdzekļi