GMT BEAUTY Draining gel for heavy legs желе, 200 мл
0 0 (0 отзыва/отзывов)

GMT BEAUTY Draining gel for heavy legs желе, 200 мл

GMT TRADE
0 0 (0 отзыва/отзывов)
Всего к оплате
15.44 €
Срок годности: 2025-12-30
Дренирующий гель против отеков ног.
Подробнее
Информация
Внешний вид продукта может отличаться от представленного на фото.
Цены на продукцию в аптеках могут различаться.

Гель для беременных и кормящих женщин, помогающий решить проблему опухших, уставших, перенапряженных и гудящих ног. Чистейший состав геля бережно охраняет здоровье вен и капилляров, тонизирует, снимает чувствительность и воспаления.

Восхитительный состав и специально разработанная формула на основе натуральных фитоэкстрактов плюща, конского каштана и экстракта листьев центеллы азиатской делают гель для ног капилляроукрепляющим, венотонизирующим и противовоспалительным средством. Гель снимает отеки, опухоли, выводит лишнюю жидкость и облегчает ноги. Другие активные ингредиенты делают гель еще более ценным в арсенале молодой мамы: экстракт мяты освежает, уменьшает ощущение жжения и усталости в ногах, в то время как экстракт кожуры лимона способствует выводу жидкости из тканей и тоже облегчает ноги и снимает напряжение.

product
123286 GMT BEAUTY Draining gel for heavy legs želeja, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/61/e6/b88576b31ed294f9787b4d765eab.png InStock 15.44 EUR 25.74 <p>Želeja grūtniecēm un zīdītājām palīdz risināt pietūkušu, nogurušu un smeldzošu kāju problēmu. Želejas sastāvs saudzīgi aizsargā vēnu un kapilāru veselību, tonizē vēnas un mazina kāju jutīgumu un pietūkumu.</p> <p>Efektīvais, īpaši izstrādātais sastāvs, kas veidots uz efejas, zirgkastaņas un Āzijas centellas dabīgo ekstraktu bāzes, padara želeju par lielisku līdzekli kāju kapilāru stiprināšanai, vēnu tonizēšanai un iekaisuma mazināšanai. Želeja mazina tūsku, izvada lieko šķidrumu un rada viegluma sajūtu kājās. Jauno māmiņu arsenālā želeju vēl vērtīgāku padara citas tās sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas: piparmētru ekstrakts atsvaidzina kājas un mazina dedzināšanas un smaguma sajūtu, savukārt citrona mizas ekstrakts veicina šķidruma izvadīšanu no ķermeņa audiem, kā arī atvieglo kājas un mazina saspringumu.</p> <p>Unikālais vakuumiepakojums (airless<em>)</em> neļauj želejai saskarties ar gaisu, saglabā produkta tīrību un kvalitāti un padara derīguma termiņu divas reizes ilgāku – tas ir vairāk nekā 12 mēneši, salīdzinot ar produktiem parastā iepakojumā. Iepakojuma īpašības nodrošina to, ka želeja satur mazāk konservantu, kas to padara vēl tīrāku un drošāku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana