BIŠOFIT Kristālu koncentrāts vannas sāls, 1350 g
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)

BIŠOFIT Kristālu koncentrāts vannas sāls, 1350 g

EKOBIZ SP.Z.O.O.
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2028-11-30
Poltavas bišofīta kristālisks koncentrāts vannām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Poltavas bišofīta kristālisks koncentrāts! Seno jūras sāļu visvērtīgākais kristalizācijas produkts ir pazīstams ar augstu mikroelementu, broma, magnija, joda un ultra mikroelementu saturu, pateicoties kuriem tam ir lieliskas profilaktiskas un kosmētiskas īpašības.

Ir pierādīts, ka labākās vielas - magnija iedarbība uz sirds un asinsvadu un nervu sistēmu tiek realizēta vannās. Tātad,  vannas ar šo koncentrātu spēj transdermāli piesātināt ķermeni ar magniju, atjaunojot minerālu līdzsvaru šūnu līmenī; mazināt stresu un uzlabot miegu; ir tonizējošs efekts un stabilizē sirds darbu; normalizē asinsspiedienu un tonizē ādu.

Var izmantot dažādu vispārējo veselības procedūru kompleksā, lai rehabilitētu artrozi, artrītu, mugurkaula osteohondrozi; miega un vielmaiņas traucējumus; traumas, neiralģijas, radikulītu, neirītu, neirozes sekas.

https://www.youtube.com/watch?v=jFFcczZn_As

product
1028409 BIŠOFIT Kristālu koncentrāts vannas sāls, 1350 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a2/42/afc3ca12b790a22f54a0a28e06cf.png OutOfStock 9.59 EUR 9.59 <p style="text-align:justify;">Poltavas bišofīta kristālisks koncentrāts! Seno jūras sāļu visvērtīgākais kristalizācijas produkts ir pazīstams ar augstu mikroelementu, broma, magnija, joda un ultra mikroelementu saturu, pateicoties kuriem tam ir lieliskas profilaktiskas un kosmētiskas īpašības.</p> <p style="text-align:justify;">Ir pierādīts, ka labākās vielas - magnija iedarbība uz sirds un asinsvadu un nervu sistēmu tiek realizēta vannās. Tātad,  vannas ar šo koncentrātu spēj transdermāli piesātināt ķermeni ar magniju, atjaunojot minerālu līdzsvaru šūnu līmenī; mazināt stresu un uzlabot miegu; ir tonizējošs efekts un stabilizē sirds darbu; normalizē asinsspiedienu un tonizē ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Var izmantot dažādu vispārējo veselības procedūru kompleksā, lai rehabilitētu artrozi, artrītu, mugurkaula osteohondrozi; miega un vielmaiņas traucējumus; traumas, neiralģijas, radikulītu, neirītu, neirozes sekas.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=jFFcczZn_As">https://www.youtube.com/watch?v=jFFcczZn_As</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Vannas sāls