BIODERMA Atoderm Intensive Baume balzams, 200 ml
4.9 4.875 (8 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm Intensive Baume balzams, 200 ml

BIODERMA
4.9 4.875 (8 atsauksmes)
Kopā
13.67 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Intensīvi novērš niezi un papildina lipīdus. Īpaši nomierinošs un īpaši barojošs.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši barojošs un nomierinošs balzams, kas intensīvi nomierina un bioloģiski atjauno ļoti sausas un sakairinātas ādas aizsargbarjeru. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, tiek kavēta ādas kairinājumu pastiprinošo baktēriju (zeltaino stafilokoku) piestiprināšanās un vairošanās un alergēnu iekļūšana (šie abi faktori pastiprina ādas sausumu). Balzams ātri remdē niezi un mazina vēlmi kasīt ādu. Bagātināts ar nomierinošām un attīrošām vielām, tas nekavējoties mazina kairinājumu.

Hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Neveicina poru aizsprostošanos. Teicama panesība. Ar īpaši bagātīgu un nelipīgu tekstūru, kas nodrošina nekavējošu iesūkšanos. Paredzēts lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem uz sejas un ķermeņa.

https://www.youtube.com/watch?v=KSYxZrWZPxo

product
1142434 BIODERMA Atoderm Intensive Baume balzams, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ec/3c/35e7133b77edb3e3295abc20f30a.png InStock 13.67 EUR 22.79 <p style="text-align:justify;">Īpaši barojošs un nomierinošs balzams, kas intensīvi nomierina un bioloģiski atjauno ļoti sausas un sakairinātas ādas aizsargbarjeru. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, tiek kavēta ādas kairinājumu pastiprinošo baktēriju (zeltaino stafilokoku) piestiprināšanās un vairošanās un alergēnu iekļūšana (šie abi faktori pastiprina ādas sausumu). Balzams ātri remdē niezi un mazina vēlmi kasīt ādu. Bagātināts ar nomierinošām un attīrošām vielām, tas nekavējoties mazina kairinājumu.</p> <p style="text-align:justify;">Hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Neveicina poru aizsprostošanos. Teicama panesība. Ar īpaši bagātīgu un nelipīgu tekstūru, kas nodrošina nekavējošu iesūkšanos. Paredzēts lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem uz sejas un ķermeņa.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=KSYxZrWZPxo">https://www.youtube.com/watch?v=KSYxZrWZPxo</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas