ALLPRESAN Pedicare 7 putas-krēms, 125 ml

ALLPRESAN Pedicare 7 putas-krēms, 125 ml

NEUBORG SKIN CARE GMBH&CO
5.0 5 (5 atsauksmes)
Kopā
8.00 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Putas-krēms ar fungicīdu darbību kāju ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Allpresan® 7 putas-krēms ar fungicīdu darbību kāju ādai.
10% Urea (karbamīds) – palielina mitruma līmeni ādas raga slānī, padara ādu maigu. Piemīt niezi mazinošs efekts un antibakteriālā iedarbība. Klotrimazols – pasargā ādu no sēnītes, novērš sēnītes augšanu un izplatīšanos ādā. Īpašs kopšanas papildlīdzeklis pēdu sēnītes terapijas laikā.
Ātri iesūcas, nav taukains.
Patentēta BarrioExpert® tehnoloģija pasargā un stiprina ādas aizsargfunkcijas, veidojot uz ādas gaisu caurlaidīgu aizsargbarjeru.
Putu saturs viegli klājas un uz ādas veido mitruma regulācijas, gaisa caurlaidības un aizsardzības tīklu – tas ādu nesmacē, bet ļauj veikt ādas dabiskās funkcijas, vienlaikus aizsargājot to no ārējās vides ietekmes.

product
10118938 ALLPRESAN Pedicare 7 putas-krēms, 125 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/14/30/9fc14594bbebebdf71db619e8d51.png InStock 8 EUR 15.99 <p style="text-align:justify;">Allpresan® 7 putas-krēms ar fungicīdu darbību kāju ādai.<br />10% Urea (karbamīds) – palielina mitruma līmeni ādas raga slānī, padara ādu maigu. Piemīt niezi mazinošs efekts un antibakteriālā iedarbība. Klotrimazols – pasargā ādu no sēnītes, novērš sēnītes augšanu un izplatīšanos ādā. Īpašs kopšanas papildlīdzeklis pēdu sēnītes terapijas laikā.<br />Ātri iesūcas, nav taukains.<br />Patentēta BarrioExpert® tehnoloģija pasargā un stiprina ādas aizsargfunkcijas, veidojot uz ādas gaisu caurlaidīgu aizsargbarjeru.<br />Putu saturs viegli klājas un uz ādas veido mitruma regulācijas, gaisa caurlaidības un aizsardzības tīklu – tas ādu nesmacē, bet ļauj veikt ādas dabiskās funkcijas, vienlaikus aizsargājot to no ārējās vides ietekmes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Pretsēnīšu līdzekļi