ROWACHOL mīkstās kapsulas, 100 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ROWACHOL mīkstās kapsulas, 100 gab.

ROWA Pharmaceuticals Lim.Bantry
Kopā
19.57 €
Derīguma termiņš: 2028-01-30
ROWACHOL lieto aknu un žultsceļu darbības traucējumu ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ROWACHOL lieto aknu un žultsceļu darbības traucējumu ārstēšanai, to vidū žultsakmeņu slimība (holelitiāze), žultspūšļa iekaisums (holecistīts), žultsceļu spazmas, žultsvadu diskinēzija (žultsceļu iztukšošanās traucējumi), iekaisīgas aknu slimības. To ieteicams lietot arī aknu un žultsceļu ārstēšanai pirms un pēc operācijas, kā arī lai novērstu žultsakmeņu atkārtotu veidošanos. ROWACHOL pastiprina žults sekrēciju, mazina žultsvadu spazmas, mazinot žults stāzi (stāvoklis, kad ir bloķēta žults attece no aknām), uzlabo aknu metabolisko (vielmaiņas) funkciju.

Papildu informācija par produktu
product
1181129 ROWACHOL mīkstās kapsulas, 100 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/60/b1/3d275938f2af41853682c9a9e722.png InStock 19.57 EUR 19.57 <p style="text-align:justify;">ROWACHOL lieto aknu un žultsceļu darbības traucējumu ārstēšanai, to vidū žultsakmeņu slimība (holelitiāze), žultspūšļa iekaisums (holecistīts), žultsceļu spazmas, žultsvadu diskinēzija (žultsceļu iztukšošanās traucējumi), iekaisīgas aknu slimības. To ieteicams lietot arī aknu un žultsceļu ārstēšanai pirms un pēc operācijas, kā arī lai novērstu žultsakmeņu atkārtotu veidošanos. ROWACHOL pastiprina žults sekrēciju, mazina žultsvadu spazmas, mazinot žults stāzi (stāvoklis, kad ir bloķēta žults attece no aknām), uzlabo aknu metabolisko (vielmaiņas) funkciju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Aknām un žultspūslim