RFF ZEĻEŅINA PILIENI šķīdums, 25 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF ZEĻEŅINA PILIENI šķīdums, 25 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Kopā
4.69 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
ZEĻEŅINA PILIENI RFF ir augu izcelsmes zāles, ko lieto neirocirkulatoras distonijas ar funkcionāliem sirds darbības traucējumiem (ar noslieci uz palēninātu sirds darbību) gadījumos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ZEĻEŅINA PILIENI RFF ir augu izcelsmes zāles, ko lieto neirocirkulatoras distonijas ar funkcionāliem sirds darbības traucējumiem (ar noslieci uz palēninātu sirds darbību) gadījumos. Zeļeņina pilienu sastāvā esošā Baldriāna tinktūra mazina nervu spriedzi, Maijpuķītes tinktūrai piemīt sirdsdarbību uzlabojošs efekts, Vilkogas tinktūra un mentols mazina gludās muskulatūras spazmas gan asinsvados, gan gremošanas traktā.

Papildu informācija par produktu
product
126010 RFF ZEĻEŅINA PILIENI šķīdums, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0f/f0/bd76692df68894285426388eccf3.png InStock 4.69 EUR 4.69 <p style="text-align:justify;">ZEĻEŅINA PILIENI RFF ir augu izcelsmes zāles, ko lieto neirocirkulatoras distonijas ar funkcionāliem sirds darbības traucējumiem (ar noslieci uz palēninātu sirds darbību) gadījumos. Zeļeņina pilienu sastāvā esošā Baldriāna tinktūra mazina nervu spriedzi, Maijpuķītes tinktūrai piemīt sirdsdarbību uzlabojošs efekts, Vilkogas tinktūra un mentols mazina gludās muskulatūras spazmas gan asinsvados, gan gremošanas traktā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi