RFF SIRDS pilieni, 90 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF SIRDS pilieni, 90 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Kopā
3.49 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Sirds pilieni RFF ir augu izcelsmes zāles, ko lieto kā palīglīdzekli funkcionālu sirdsdarbības traucējumu un nervu spriedzes gadījumos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sirds pilieni RFF ir augu izcelsmes zāles, ko lieto kā palīglīdzekli funkcionālu sirdsdarbības traucējumu un nervu spriedzes gadījumos. Piparmētras tinktūra mazina gludās muskulatūras spazmas gan asinsvados, gan gremošanas traktā. Vilkābeļu šķidrajam ekstraktam ir sirdsdarbību tonizējošas, asinsspiedienu pazeminošas un sirds vaiņagartērijas paplašinošas īpašības. Baldriāna tinktūra, kas darbojas nomierinoši, rada labvēlīgu fonu iepriekš minēto komponentu ārstnieciskā efekta nodrošināšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1037466 RFF SIRDS pilieni, 90 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/72/f3/dd582a190c0fd693a26ba760023d.png InStock 3.49 EUR 3.49 <p style="text-align:justify;">Sirds pilieni RFF ir augu izcelsmes zāles, ko lieto kā palīglīdzekli funkcionālu sirdsdarbības traucējumu un nervu spriedzes gadījumos. Piparmētras tinktūra mazina gludās muskulatūras spazmas gan asinsvados, gan gremošanas traktā. Vilkābeļu šķidrajam ekstraktam ir sirdsdarbību tonizējošas, asinsspiedienu pazeminošas un sirds vaiņagartērijas paplašinošas īpašības. Baldriāna tinktūra, kas darbojas nomierinoši, rada labvēlīgu fonu iepriekš minēto komponentu ārstnieciskā efekta nodrošināšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi