RFF KUŅĢA pilieni, 25 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF KUŅĢA pilieni, 25 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Kopā
2.99 €
Derīguma termiņš: 2026-12-31
Kuņģa pilieni ir augu izcelsmes zāles, ko lieto funkcionālu kuņģa-zarnu trakta gremošanas traucējumu gadījumos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kuņģa pilieni ir augu izcelsmes zāles, ko lieto funkcionālu kuņģa-zarnu trakta gremošanas traucējumu gadījumos. Vilkogas un piparmētras tinktūrām piemīt gludās muskulatūras spazmas mazinošas īpašības. Vērmeles tinktūra kā rūgtviela uzlabo apetīti un veicina gremošanas sulu izdalīšanos. Baldriāna tinktūra, kas darbojas nomierinoši, rada labvēlīgu fonu iepriekš minēto komponentu ārstnieciskā efekta nodrošināšanai.

Papildu informācija par produktu
product
119089 RFF KUŅĢA pilieni, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2b/a5/639196313664e78c7f3dc187d7d8.png InStock 2.99 EUR 2.99 <p style="text-align:justify;">Kuņģa pilieni ir augu izcelsmes zāles, ko lieto funkcionālu kuņģa-zarnu trakta gremošanas traucējumu gadījumos. Vilkogas un piparmētras tinktūrām piemīt gludās muskulatūras spazmas mazinošas īpašības. Vērmeles tinktūra kā rūgtviela uzlabo apetīti un veicina gremošanas sulu izdalīšanos. Baldriāna tinktūra, kas darbojas nomierinoši, rada labvēlīgu fonu iepriekš minēto komponentu ārstnieciskā efekta nodrošināšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma