RFF KĀLIJA PERMANGANĀTS pulveris, 10 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF KĀLIJA PERMANGANĀTS pulveris, 10 g

RĪGAS FARMFABRIKA
Kopā
5.07 €
Derīguma termiņš: 2029-01-30
No kālija permanganāta pulvera gatavo dažādu koncentrāciju šķīdumus, ko lieto ārīgi: inficētu brūču, čūlu, abscesu apstrādei, ekzematozu slimību un akūtu ādas iekaisumu gadījumos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

No kālija permanganāta pulvera gatavo dažādu koncentrāciju šķīdumus, ko lieto ārīgi: inficētu brūču, čūlu, abscesu apstrādei, ekzematozu slimību un akūtu ādas iekaisumu gadījumos, īpaši, ja ir sekundāra infekcija, ādas dezodorēšanai, ādas sēnīšu slimību gadījumos, tādos kā „atlēta pēdas”, efeju izsaukta ādas iekaisuma (nieze pēc ādas saskares ar efejām) gadījumos.

Papildu informācija par produktu
product
111006 RFF KĀLIJA PERMANGANĀTS pulveris, 10 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/ae/42d269a1e32063ec5b330ab11455.png InStock 5.07 EUR 5.07 <p style="text-align:justify;">No kālija permanganāta pulvera gatavo dažādu koncentrāciju šķīdumus, ko lieto ārīgi: inficētu brūču, čūlu, abscesu apstrādei, ekzematozu slimību un akūtu ādas iekaisumu gadījumos, īpaši, ja ir sekundāra infekcija, ādas dezodorēšanai, ādas sēnīšu slimību gadījumos, tādos kā „atlēta pēdas”, efeju izsaukta ādas iekaisuma (nieze pēc ādas saskares ar efejām) gadījumos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības