PYRANTELUM MEDANA 250 mg/5 ml suspensija, 15 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

PYRANTELUM MEDANA 250 mg/5 ml suspensija, 15 ml

MEDANA PHARMA TERPOL GROUP
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Pyrantelum Medana ir pretparazītu zāles.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Aktīvā viela ir pirantels. Pyrantelum Medana ir pretparazītu zāles, kas paredzētas spalīšu infekcijas (enterobiozes) ārstēšanai kuņģa un zarnu traktā bērniem no 1 gada vecuma un pieaugušajiem (bērniem no 1 gada vecuma līdz 2 gadu vecumam tikai medicīniskā uzraudzībā). Tās iedarbojas uz zarnu parazītu muskuļiem. Paralizētie parazīti no gremošanas trakta tiek izvadīti ar zarnu peristaltikas palīdzību. Pirantels neizraisa kuņģa un zarnu trakta kairinājumu un tārpu migrāciju. Tas ietekmē parazīta formas, kas atbilst gan pieaugušai, gan agrīnai attīstības stadijai, taču neietekmē kāpurus to migrācijas laikā audos. Šo zāļu lietošana ir atkarīga no spalīšu klātbūtnes izkārnījumos un/vai perianālā apvidū (ap anālo atveri).

Papildu informācija par produktu
product
116037 PYRANTELUM MEDANA 250 mg/5 ml suspensija, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2b/82/e47ef6db358c7913b41bb4e1c016.png OutOfStock 3.95 EUR 3.95 <p style="text-align:justify;">Aktīvā viela ir pirantels. Pyrantelum Medana ir pretparazītu zāles, kas paredzētas spalīšu infekcijas (enterobiozes) ārstēšanai kuņģa un zarnu traktā bērniem no 1 gada vecuma un pieaugušajiem (bērniem no 1 gada vecuma līdz 2 gadu vecumam tikai medicīniskā uzraudzībā). Tās iedarbojas uz zarnu parazītu muskuļiem. Paralizētie parazīti no gremošanas trakta tiek izvadīti ar zarnu peristaltikas palīdzību. Pirantels neizraisa kuņģa un zarnu trakta kairinājumu un tārpu migrāciju. Tas ietekmē parazīta formas, kas atbilst gan pieaugušai, gan agrīnai attīstības stadijai, taču neietekmē kāpurus to migrācijas laikā audos. Šo zāļu lietošana ir atkarīga no spalīšu klātbūtnes izkārnījumos un/vai perianālā apvidū (ap anālo atveri).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Pretparazītu līdzekļi