PRETNIEZES 10 mg/g gels, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

PRETNIEZES 10 mg/g gels, 30 g

LMP
Kopā
5.80 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Pretniezes 10 mg/g gels pieder pie prethistamīna grupas preparātiem un paredzēts dažādas izcelsmes ādas un gļotādas niezes novēršanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pretniezes 10 mg/g gels pieder pie prethistamīna grupas preparātiem un paredzēts dažādas izcelsmes ādas un gļotādas niezes novēršanai (ādas alerģiskas reakcijas, saules un termiskie 1. pakāpes apdegumi, kukaiņu kodumi, nātrene, niezoša ekzēma, vējbakas). Zāļu aktīvā viela difenhidramīna hidrohlorīds ir pirmās paaudzes histamīna H1 receptoru blokators ar izteiktu prethistamīna aktivitāti. Tas samazina niezi, tūsku, hiperēmiju (apsārtums). Tam piemīt arī izteikta pretalerģiska un vietēji anestezējoša darbība. Gela palīgviela lidokaīna hidrohlorīds ir lokāls anestēzijas līdzeklis, kas mazina niezi pavadošo sāpju sajūtu.

Papildu informācija par produktu
product
1161691 PRETNIEZES 10 mg/g gels, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0c/71/182628e521cf977b14242d59147d.png InStock 5.8 EUR 5.8 <p style="text-align:justify;">Pretniezes 10 mg/g gels pieder pie prethistamīna grupas preparātiem un paredzēts dažādas izcelsmes ādas un gļotādas niezes novēršanai (ādas alerģiskas reakcijas, saules un termiskie 1. pakāpes apdegumi, kukaiņu kodumi, nātrene, niezoša ekzēma, vējbakas). Zāļu aktīvā viela difenhidramīna hidrohlorīds ir pirmās paaudzes histamīna H1 receptoru blokators ar izteiktu prethistamīna aktivitāti. Tas samazina niezi, tūsku, hiperēmiju (apsārtums). Tam piemīt arī izteikta pretalerģiska un vietēji anestezējoša darbība. Gela palīgviela lidokaīna hidrohlorīds ir lokāls anestēzijas līdzeklis, kas mazina niezi pavadošo sāpju sajūtu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija