PHARMACERIS W Albucin-C 5 % pigmenta plankumus balinošs koncentrāts, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS W Albucin-C 5 % pigmenta plankumus balinošs koncentrāts, 30 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
22.67 €
Derīguma termiņš: 2025-02-28
PHARMACERIS W Albucin-C 5% pigmenta plankumus balinošs koncentrāts.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ieteicams ikdienas kopšanai sejas, kakla, dekoltē, roku ādai ar hiperpigmentāciju un nevienādu ādas toni. Ieteicams arī jutīgai, sausai, nobriedušai ādai.

Iedarbība: C vitamīns padara gaišākus pigmentācijas plankumus un izlīdzina ādas toni, kavējot tirozināzes aktivitāti, kas ir svarīgs melanoģenēzes enzīms. Efektīvi stimulē ādas dabisku atjaunošanos. Koncentrāts iesūcas ādā, kur tas stimulē šķiedru veidojošo kolagēna proteīnu sintēzi un aizsargā tos. Tas samazina grumbas, uzlabojot ādas elastību un savilktas ādas sajūtu. E vitamīns iznīcina brīvos radikāļus, tādējādi aizkavējot ādas novecošanās procesu.

product
1164138 PHARMACERIS W Albucin-C 5 % pigmenta plankumus balinošs koncentrāts, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1b/a5/6334500e8ed82a404e1cf7fa7cf6.png InStock 22.67 EUR 37.79 <p style="text-align:justify;"><strong>Ieteicams</strong> ikdienas kopšanai sejas, kakla, dekoltē, roku ādai ar hiperpigmentāciju un nevienādu ādas toni. Ieteicams arī jutīgai, sausai, nobriedušai ādai.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Iedarbība</strong>: C vitamīns padara gaišākus pigmentācijas plankumus un izlīdzina ādas toni, kavējot tirozināzes aktivitāti, kas ir svarīgs melanoģenēzes enzīms. Efektīvi stimulē ādas dabisku atjaunošanos. Koncentrāts iesūcas ādā, kur tas stimulē šķiedru veidojošo kolagēna proteīnu sintēzi un aizsargā tos. Tas samazina grumbas, uzlabojot ādas elastību un savilktas ādas sajūtu. E vitamīns iznīcina brīvos radikāļus, tādējādi aizkavējot ādas novecošanās procesu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi