PHARMACERIS T Puri-Sebostatic attīrošas putas, 150 ml
5.0 5 (4 atsauksmes)

PHARMACERIS T Puri-Sebostatic attīrošas putas, 150 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (4 atsauksmes)
Kopā
12.87 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Līdzeklis taukainas ādas mazgāšanai, kas pakļauta pūtītēm un melnajiem punktiem. Saudzīgās putas attīra sejas ādu, noņem dekoratīvās kosmētikas paliekas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dziļi attīrošas putas sejai. Līdzeklis ieteicams taukainas ādas mazgāšanai, kas pakļauta pūtītēm un melnajiem punktiem. Maigās putas efektīvi notīra sejas ādu, noņem dekoratīvo kosmētiku. Tamarinda ekstrakts satur dabīgu hidroksicitronskābi, kas atbrīvo ādu no atmirušām šūnām. Atjauno hidrobalansu ādā un nodrošina dziļu tīrīšanu. Diždadža ekstrakts un cinks novērš taukainas ādas problēmas, normalizējot tauku dziedzeru sekrēciju. Putas palīdz novērst aknes un melno poru veidošanos. Smaržviela nesatur alergēnus, nesatur SLES, SLS, ziepes. Aizvieto ziepes.

product
1162688 PHARMACERIS T Puri-Sebostatic attīrošas putas, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d0/99/299809ab2997bf44e93ac5e50c62.png InStock 12.87 EUR 18.39 <p style="text-align:justify;">Dziļi attīrošas putas sejai. Līdzeklis ieteicams taukainas ādas mazgāšanai, kas pakļauta pūtītēm un melnajiem punktiem. Maigās putas efektīvi notīra sejas ādu, noņem dekoratīvo kosmētiku. Tamarinda ekstrakts satur dabīgu hidroksicitronskābi, kas atbrīvo ādu no atmirušām šūnām. Atjauno hidrobalansu ādā un nodrošina dziļu tīrīšanu. Diždadža ekstrakts un cinks novērš taukainas ādas problēmas, normalizējot tauku dziedzeru sekrēciju. Putas palīdz novērst aknes un melno poru veidošanos. Smaržviela nesatur alergēnus, nesatur SLES, SLS, ziepes. Aizvieto ziepes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana