PHARMACERIS A Hyaluro-Sensilum sejas krēms, 40 ml
4.8 4.75 (4 atsauksmes)

PHARMACERIS A Hyaluro-Sensilum sejas krēms, 40 ml

DR.IRENA ERIS SA
4.8 4.75 (4 atsauksmes)
Kopā
15.23 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Krēms uz ūdens bāzes ieteicams lietot ļoti jutīgai ādai, kurai ir nosliece uz alerģijām, dehidratāciju, kairinājumu vai apsārtumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ieteicams lietot ikdienas kopšanai sejas, acu zonas, kakla, dekoltē zonas ādai, kam nepieciešama spēcīga mitrināšana un barošana, lai mazinātu sausas ādas diskomfortu. Uz ūdens bāzes izstrādātais krēms ieteicams ļoti jutīgai uz alerģijām, dehidratāciju, kairinājumiem vai apsārtumu tendētai ādai, īpaši ziedputekšņu laikā.

Iedarbība: ūdens bāzes krēma formula ar augstas un zemas molekulārās masas hialuronskābi, kas ir biosaderīga ar ādā dabiski esošo hialuronskābi. Krēms mitrina ādu vairākos slāņos, nekavējoties novēršot savilktas ādas sajūtu. Papildu ilgstoša mitrināšana notiek pateicoties 3 % proglucose, kam piemīt spēcīgas higroskopiskas īpašības, saistot ūdeni un paaugstinot mitruma līmeni ādas raga slānī. Immuno-Prebiotic un Leukine-barrier formulas atjauno bojāto ādas aizsargbarjeru, mazinot esošos kairinājumus un novēršot jaunu veidošanos, ieskaitot alerģisku reakciju veidošanos ziedputekšņu laikā.

product
1163762 PHARMACERIS A Hyaluro-Sensilum sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/fb/2dae3a41d8dfc75c0ecc9aa24804.png InStock 15.23 EUR 25.39 <p style="text-align:justify;">Ieteicams lietot ikdienas kopšanai sejas, acu zonas, kakla, dekoltē zonas ādai, kam nepieciešama spēcīga mitrināšana un barošana, lai mazinātu sausas ādas diskomfortu. Uz ūdens bāzes izstrādātais krēms ieteicams ļoti jutīgai uz alerģijām, dehidratāciju, kairinājumiem vai apsārtumu tendētai ādai, īpaši ziedputekšņu laikā.</p> <p style="text-align:justify;">Iedarbība: ūdens bāzes krēma formula ar augstas un zemas molekulārās masas hialuronskābi, kas ir biosaderīga ar ādā dabiski esošo hialuronskābi. Krēms mitrina ādu vairākos slāņos, nekavējoties novēršot savilktas ādas sajūtu. Papildu ilgstoša mitrināšana notiek pateicoties 3 % proglucose, kam piemīt spēcīgas higroskopiskas īpašības, saistot ūdeni un paaugstinot mitruma līmeni ādas raga slānī. Immuno-Prebiotic un Leukine-barrier formulas atjauno bojāto ādas aizsargbarjeru, mazinot esošos kairinājumus un novēršot jaunu veidošanos, ieskaitot alerģisku reakciju veidošanos ziedputekšņu laikā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi