PERFECTIL Platinum Collagen Skin kolagēns, 10 gab.

PERFECTIL Platinum Collagen Skin kolagēns, 10 gab.

VITABIOTICS
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Perfectil® Platinum Kolagēns ādai 10 pudelītes x 50 ml = 500 ml.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lielisks marakujas garšas šķidrais uztura bagātinātājs ar saldinātāju (sukralozi), jūras kolagēnu, vitamīniem, minerālvielām un hialuronskābi.

Ar zinātniski izpētītu 7000 mg jūras kolagēnu (Peptan®) 

Ar hialuronskābi, koenzīmu Q10, L-lizīnu. Plus biotīns un cinks, kas palīdz uzturēt ādas veselību.   

Perfectil® Platinum kolagēns ādai ir uzlabots šķidrais uztura bagātinātājs skaistumam, ko uzmanīgi formulējuši Vitabiotics uztura eksperti. 

Sastāvā ir biotīns un cinks, kas palīdz uzturēt ādas veselību. 

  • 7000 mg Peptan® jūras kolagēna 
  • Perfectil® Platinum kolagēns ādai satur viegli uzsūcošos Peptan® hidrolizētu jūras kolagēnu. 
  • Uzlabots atbalsts ādai
  • Perfectil® Platinum kolagēns ādai satur biotīnu un cinku, kas palīdz uzturēt normālu ādu. Uzlabotā formula nodrošina arī ar uzturvielām - hialuronskābe, L-lizīnu un koenzīmu Q10.
  •  Ādas un nagu veselības atbalstam

Ar īpaši izvēlētiem vitamīniem un minerālvielām - biotīnu, kas palīdz uzturēt arī matu veselību, kā arī selēnu un cinku nagu veselības uzturēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1163682 PERFECTIL Platinum Collagen Skin kolagēns, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b8/21/c9216731f26c9c81fe334c33c8a0.png InStock 45 EUR 89.99 <p style="text-align:justify;">Lielisks marakujas garšas šķidrais uztura bagātinātājs ar saldinātāju (sukralozi), jūras kolagēnu, vitamīniem, minerālvielām un hialuronskābi.</p> <p style="text-align:justify;">Ar zinātniski izpētītu 7000 mg jūras kolagēnu (Peptan®) </p> <p style="text-align:justify;">Ar hialuronskābi, koenzīmu Q10, L-lizīnu. Plus biotīns un cinks, kas palīdz uzturēt ādas veselību.   </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Perfectil® Platinum kolagēns ādai ir uzlabots šķidrais uztura bagātinātājs skaistumam, ko uzmanīgi formulējuši Vitabiotics uztura eksperti.</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Sastāvā ir biotīns un cinks, kas palīdz uzturēt ādas veselību. </p> <ul style="text-align:justify;"><li><strong>7000 mg Peptan® jūras kolagēna</strong> </li> <li><strong>Perfectil® Platinum kolagēns ādai</strong> satur viegli uzsūcošos Peptan® hidrolizētu jūras kolagēnu. </li> <li><strong>Uzlabots atbalsts ādai</strong></li> <li><strong>Perfectil® Platinum kolagēns ādai</strong> satur biotīnu un cinku, kas palīdz uzturēt normālu ādu. Uzlabotā formula nodrošina arī ar uzturvielām - hialuronskābe, L-lizīnu un koenzīmu Q10.</li> <li> <strong>Ādas un nagu veselības atbalstam</strong></li> </ul><p style="text-align:justify;">Ar īpaši izvēlētiem vitamīniem un minerālvielām - biotīnu, kas palīdz uzturēt arī <strong>matu </strong>veselību, kā arī selēnu un cinku <strong>nagu</strong> veselības uzturēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem