PERFECTIL Original Triple Active tabletes, 30 gab.

PERFECTIL Original Triple Active tabletes, 30 gab.

VITABIOTICS
Kopā
27.99 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Trīskārša iedarbība uz ādu, matiem un nagiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tikai noteiktas vielas organismā baro ādu, matus un nagus, nosaka to veselību un ir nepieciešamas gan sievietēm, gan vīriešiem. To efektivitāte ir lielāka nekā visdārgākajiem krēmiem, jo veic savu darbību caur asinsriti. 

Perfectil® sastāvs ar vairāk nekā 20 mikrouzturvielām ir speciāli izstrādātas tā, lai iedarbotos uz nagiem, matu saknītēm un visdziļākajiem ādas slāņiem. 

Perfectil® formula ietver: 

  • Standartizētu vīnogu sēkliņu ekstraktu, kurš palīdz uzturēt veselīgu sejas ādu;
  • Dabīgos augu karotinoīdus – antioksidanti, kuri ir svarīgi ādai;
  • Dabīgo vitamīnu E, antioksidantus un minerālvielas – svarīgi faktori, kas uztur matus un ādu labā stāvoklī.
Papildu informācija par produktu
product
1162108 PERFECTIL Original Triple Active tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d7/e9/735f2dae74e222edf815b03d4f6a.png InStock 27.99 EUR 27.99 <p style="text-align:justify;">Tikai noteiktas vielas organismā baro ādu, matus un nagus, nosaka to veselību un ir nepieciešamas gan sievietēm, gan vīriešiem. To efektivitāte ir lielāka nekā visdārgākajiem krēmiem, jo veic savu darbību caur asinsriti. </p> <p style="text-align:justify;">Perfectil<strong>®</strong> sastāvs ar vairāk nekā 20 mikrouzturvielām ir speciāli izstrādātas tā, lai iedarbotos uz nagiem, matu saknītēm un visdziļākajiem ādas slāņiem. </p> <p style="text-align:justify;">Perfectil<strong>® </strong>formula ietver: </p> <ul><li style="text-align:justify;">Standartizētu vīnogu sēkliņu ekstraktu, kurš palīdz uzturēt veselīgu sejas ādu;</li> <li style="text-align:justify;">Dabīgos augu karotinoīdus – antioksidanti, kuri ir svarīgi ādai;</li> <li style="text-align:justify;">Dabīgo vitamīnu E, antioksidantus un minerālvielas – svarīgi faktori, kas uztur matus un ādu labā stāvoklī.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem