PAYOT Quartz Roller masāžas rullītis, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Quartz Roller masāžas rullītis, 1 gab.

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Palieliniet savas ādas kopšanas efektivitāti ar Sculpting Facial Quartz Roller rullīti, kas izgatavots no Pink Quartz akmens, ķīniešu ādas kopšanas instrumenta, kas izmantots tūkstošiem gadu un nodrošina drenējošu un stimulējošu masāžu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Rozā kvarca masāžas rullītis sejas liftingam. Ādu nostiprinošais kvarca rullītis ir izgatavots no rozā kvarca, kas nomierina ādu un prātu. Rullīša gludās daļas stimulē asins un limfas mikrocirkulāciju, lai veicinātu drenāžu. Reljefās daļas nodrošina hiperēmiju jeb asins pieplūdumu un spēcina šūnu aktivitāti. Atjaunojot strukturālo šķiedru veidošanos, āda tiek nostiprināta un tonizēta. Masāža ar rullīti atslābina sejas mīmiku un nogludina saspringtos sejas un žokļa muskuļus.

product
1143476 PAYOT Quartz Roller masāžas rullītis, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/17/89/854e17daaa927597cc7b9a567ca6.png InStock 17.99 EUR 29.99 <p>Rozā kvarca masāžas rullītis sejas liftingam. Ādu nostiprinošais kvarca rullītis ir izgatavots no rozā kvarca, kas nomierina ādu un prātu. Rullīša gludās daļas stimulē asins un limfas mikrocirkulāciju, lai veicinātu drenāžu. Reljefās daļas nodrošina hiperēmiju jeb asins pieplūdumu un spēcina šūnu aktivitāti. Atjaunojot strukturālo šķiedru veidošanos, āda tiek nostiprināta un tonizēta. Masāža ar rullīti atslābina sejas mīmiku un nogludina saspringtos sejas un žokļa muskuļus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana