PAYOT Creme Nr. 2 Set With Mask komplekts, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Creme Nr. 2 Set With Mask komplekts, 1 gab.

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
61.79 €
Derīguma termiņš: 2024-10-30
Komplekts maigai sejas ādas kopšanai. Komplektā ietilpst sejas krēms un noloboša maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Komplektā ietilpst:

  • Crème N°2 Cachemire
  • Creme Nr.2 Peel-off facial mask

Crème N°2 Cachemire - bagātīgs mitrinošs krēms pret ādas stresu. Atjauno ādas floras līdzsvaru. Novērš diskomforta sajūtu. Mazina kairinājumu un apsārtumu – cīnās pret ādas stresu. Pasargā ādu no ārējas agresijas un mitrina to.

Creme Nr.2 Peel-off facial mask - vienas devas jogurta struktūras maska, ko jūs pats sagatavojat, ir īsta maiguma deva jūsu ādai. Bagātināta ar prebiotikām, probiotikām un auzu ekstraktu, tā nomierina ādu un mazina diskomforta sajūtu. Tikai dažu minūšu laikā āda atkal ir maiga un mierīga. Jums patiks tās tekstūra: smalks pulveris, kas, nonākot saskarē ar ūdeni, pārveidojas par bagātīgu nolobošu masku.

product
1134909 PAYOT Creme Nr. 2 Set With Mask komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/dd/b2/d901e9bcb00c60d83668f1640321.png InStock 61.79 EUR 61.79 <p><strong>Komplektā ietilpst:</strong></p> <ul><li>Crème N°2 Cachemire</li> <li>Creme Nr.2 Peel-off facial mask</li> </ul><p>Crème N°2 Cachemire - bagātīgs mitrinošs krēms pret ādas stresu. Atjauno ādas floras līdzsvaru. Novērš diskomforta sajūtu. Mazina kairinājumu un apsārtumu – cīnās pret ādas stresu. Pasargā ādu no ārējas agresijas un mitrina to.</p> <p>Creme Nr.2 Peel-off facial mask - vienas devas jogurta struktūras maska, ko jūs pats sagatavojat, ir īsta maiguma deva jūsu ādai. Bagātināta ar prebiotikām, probiotikām un auzu ekstraktu, tā nomierina ādu un mazina diskomforta sajūtu. Tikai dažu minūšu laikā āda atkal ir maiga un mierīga. Jums patiks tās tekstūra: smalks pulveris, kas, nonākot saskarē ar ūdeni, pārveidojas par bagātīgu nolobošu masku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas